Skip to main content

huidinstituut pureforyou

Ons Team

Expert in huidverbetering

We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht.

Probleemoplossend, specialistisch en doelgericht

We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen, wij gaan niet voor minder.

De resultaten zijn verbluffend, dat kan als je geen concessies doet, maar altijd streeft naar het beste.

Onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de textuur en uitstraling van je huid, zodat je er stralend en jeugdig uitziet. We maken gebruik van geavanceerde technieken en innovatieve producten die bewezen resultaten leveren.

Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Ze luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat elke behandeling op maat wordt gemaakt. 

Dus, als je wilt investeren in  een betere versie van jezelf en alleen genoegen neemt met het beste voor je huid of je lichaam, vertrouw dan op onze expertise. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een consultatie bij onze deskundige specialisten. Je verdient het om er goed uit te zien en je goed te voelen!

Overzicht Team

Natalie van Soest

Eigenaar

HUIDSPECIALIST | ORTHOMOLECULAIR ADVISEUR | EMB BLOEDTESTSPECIALIST | EIGENARESSE 

Ieder persoon, iedere klant is uniek en verdient een op maat gemaakte behandeling of voedingsadvies. Naast huidspecialist ben ik ook voedingsdeskundige en orthomoleculair adviseur. Juist deze combinatie maakt het vak zo speciaal. Niet alleen kijken naar de buitenkant van de huid, maar juist ook wat er gaande is aan de binnenkant. Zijn de darmen gezond, is de hormoonhuishouding op orde, of verdient de voeding nog de nodige aandacht. Het zijn allemaal belangrijke onderwerpen die besproken worden tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Daarnaast kunnen we ook nog de EMB bloedtesten inzetten om te kijken of er een tekort of een eventuele intolerantie in het lichaam bevindt.

Resultaatgerichte behandelingen met de beste merken. Iedere persoon en elke huid is uniek, vandaar dat elke behandeling speciaal voor jou is samengesteld. Tijdens je eerste bezoek bespreken we wat de wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarbij kijken we naar wat de huid nodig heeft en stellen dan een behandelplan op.

Elena Knobbout

Huidspecialist

Bij PureforYou zet ik mij in om jou (weer) zelfverzekerd te laten voelen met jouw huid. Ik maak gebruik van de meest actuele en innovatieve kennis om jouw huid te laten stralen. Ik houd mij onder andere bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Hierdoor kun je met elke (huid)vraag bij mij terecht.

Na het verminderen van jouw huidklachten, zorg ik ervoor dat we jouw huid ook in optimale en stralende conditie houden. Samen zorgen we ervoor dat jij je prettig blijft voelen met jouw huid. Ik ben ervan overtuigd dat onze producten, apparatuur en behandelingen hier de juiste middelen in zijn om jouw huid te ondersteunen.

Gespecialiseerd in: t-away-behandelingen, acne, pigmentatieproblemen, huidverstrakking, rosacea, bindweefselmassage.

Keeley Paans

Huidspecialist | browstyliste

Al meer dan 2 jaar mag ik met alle liefde dit mooie vak uitoefenen bij PureforYou. Ik luister naar jouw wensen en ik kijk naar de behoefte van de huid. Aan de hand daarvan stel ik een behandeling samen om jouw huidconditie naar een hoger level te tillen. Ik houd mij bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van huidverbetering. Hierdoor kunnen wij met een combinatie van thuisproducten en behandelingen een mooi resultaat behalen en behouden.

Daarnaast houd ik mij bezig met ‘the brows’. Hierbij luister ik naar jouw wensen voor onder andere de vorm en de kleur, zodat ik de perfecte brows kan maken die bij jou passen.

Mody Schuyt

Pedicure | voetenstudio

Met mijn grote passie voor het voetenvak ben ik als gediplomeerd pedicure al sinds 2006 werkzaam vanuit mijn praktijk in Tiel. Sinds 2010 werk ik succesvol samen met Pureforyou. Om kennis en kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij ProVoet.

Voeten verdienen je aandacht; ze dragen je lichaam gedurende je hele leven. Wanneer je klachten ervaart wordt je beperkt in je vrijheid en mobiliteit. Een goede pedicurebehandeling maakt je vrij van voetklachten en geeft je weer loopplezier.

Ook geef ik voetreflexmassages. Voetreflexmassage is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Er zijn vele voordelen na een behandeling: Ontspanning en vermindering van stress. Het verbetert je bloed- en energiedoorstroming in organen en weefsels.

Kom heerlijk ontspannen en boek een afspraak in.

Sharon van Os

Wimperspecialist

Al meer dan 8 jaar probeer ik klanten blij te maken met mooie one-by-one wimpers. De een wil meer volume, de ander meer lengte. Het is allemaal mogelijk maar het is belangrijk om goed naar de klant te luisteren. Zorgen dat de klanten tevreden ons instituut uitgaan en graag weer terugkomen om de wimpers op te laten vullen.

Wij hebben een ruime keuze aan wimpers. Elk individueel ontwerp is aangepast. Ieder oog, gezicht en wimperhaartype is uniek. Keuze tussen zijde of synthetische wimperverlengingen.

Op het gebied van oog- en wimpergezondheid is het goed om de tijd te nemen de veiligste en meest gekwalificeerde professional te vinden.