Skip to main content

Brows

Je brows bepalen je uitstraling

Wat is het precies, wenkbrauwstyling?
In ieder geval meer dan epileren. Het is zoeken naar de perfecte vorm om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Hierbij werken we niet met sjablonen, omdat ieder mens uniek is. 

Brows are girls best friend

Door gebruik te maken van wax nemen we alle kleine donshaartjes en maken we de vorm extra strak. Wil je liever alleen geëpileerd worden met een pincet, omdat je de vorm juist niet te strak wilt, geen probleem! Vertel het aan de specialist en het is geregeld!

Wil je daarna je wenkbrauw van een mooie kleur voorzien, zodat je meer expressie krijgt in je gezicht, dan kan dat uiteraard. Met gewone verf hecht de verf 4 tot 6 weken op de haartjes. Wil je niet alleen de haartjes, maar ook de huid daaronder geverfd hebben, dan maken we gebruik van henna of hybrid verf. Daardoor lijkt er een schaduweffect te ontstaan waardoor de wenkbrauwen nog voller lijken.

Brows

 • Waxing & styling

  € 20,00
  Wenkbrauwstyling met waxen, epileren, knippen en een finishing touch met make-up.
 • Waxing, styling & tinting

  € 30,00
  Perfect in vorm en voorzien van een tintje, van taupe tot donkerbruin. De verf hecht 4-6 weken op haartjes
 • Waxing, Styling & tinting met henna

  € 35,00
  Perfect in vorm en voorzien van een tintje, van taupe tot donkerbruin. De henna hecht 1-2 weken op de huid en 4-6 weken op de haartjes.
 • Hybrid brows

  € 45,00

  Perfecte vorm, zachte overgang en strakke lijnen voor een natuurlijke look die langer meegaat.

 • Brow lift inclusief shapen

  € 52,50

  Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Daarnaast worden de wenkbrauwen in een bijpassende vorm geharst/geëpileerd. Het resultaat is 4 tot 6 weken zichtbaar.

 • Brow lift inclusief verven & shapen

  € 57,50

  Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hybrid verf zodat de wenkbrauwen nog meer power krijgen. Ook worden de wenkbrauwen in een bijpassende vorm geharst/geëpileerd. Het resultaat is 4 tot 6 weken zichtbaar.