Skip to main content

Tanden bleken

Een stralende lach!

In de basis heeft iedereen een stralend witte lach. Echter zorgt ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd meer verkleuren.

Thee, koffie, sigaretten en ook wijn zijn bekende voorbeelden. Deze verkleuring is volkomen normaal. Iedereen heeft er last van, de één weliswaar meer dan de ander. Hoe natuurlijk deze verkleuring ook is, vanaf nu hoef jedaar geen genoegen mee te nemen.

Ook jouw tanden kunnen stralend wit worden!

De methode die wij gebruiken is een combinatie van "whitening" LED-licht en non-peroxide bleekgel. Tanden bleken met deze methode is effectief. Onze non-peroxide bleekgel is 100% veilig en pijnloos in tegenstelling tot velen centra die met peroxide werken. Op deze wijze realiseren wij stralend witte tanden op een eenvoudige wijze. De behandeling duurt maar één uur en je gebit wordt 4 tot 9 tinten witter. Minimale inspanning en een stralend witter resultaat!

Tanden bleken is 100% veilig

Iedereen die een behandeling ondergaat, wil weten wat er met zijn gebit gaat gebeuren. Wordt het glazuur aangetast? Gaat het pijn doen? Gaat mijn glazuur er af? Wordt het zachter? Jouw tanden laten bleken bij is compleet veilig en we zullen je vertellen waarom...
Het glazuur wordt niet aangetast en je krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Doordat onze gels als één van de weinige volledig voldoen aan de Cosmeticaverordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig in gebruik is en geen schade kan berokkenen. Overtuig jezelf door een behandeling te ondergaan en ervaar het verschil.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Er wordt door sommige salons/klinieken een te hoog verwachtingspatroon geschetst dat de tanden tot wel 15 tinten lichter kunnen worden. Dit is absoluut niet haalbaar met één behandeling, reëel is, in het gunstigste geval, een gemiddelde verbetering van 4 tot maximaal 9 tinten lichter.

Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf dan de ander. De tanden worden echter nooit witter dan de echte, oorspronkelijke kleur van je eigen tanden.

Wij proberen iedereen naar tevredenheid te behandelen maar sommigen hebben iets minder resultaat dan anderen, wat te maken heeft met de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald, net als het pigment van de huid.

Nazorg

Na de behandeling wordt aangeraden om gedurende vier uur niet te roken en geen kleurstof houdende voedingsmiddelen te nuttigen.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

De eerste dagen na de behandeling zijn de tanden het witst, daarna zal de kleur teruglopen met 1 tot maximaal 2 tinten, dit komt door rehydratatie, de tanden nemen weer wat vocht aan waardoor ze na een week iets minder wit ogen maar nog altijd veel witter dan vóór de behandeling. 

Het gemiddelde is circa 6 maanden, afhankelijk van jouw consumptie van koffie, thee, wijn, roken etc. Maar wanneer je 2 maal per dag je tanden poetst met een speciale whitening tandpasta dan houdt het resultaat langer aan. De terugloop van de kleur van de tanden is mede afhankelijk van het consumptiegedrag, de conditie van het gebit én de oorspronkelijke kleur van de tanden. De verkleuring zal langzaam terugtreden maar het zal nog altijd lichter blijven dan de kleur van je tanden vóór de behandeling.

Hoe vaak kan ik mijn tanden laten bleken?

De methode is volkomen veilig dus wanneer je na een half jaar toch weer je tanden wilt op laten frissen dan kan dat gerust!

Tanden bleken

  • Basis behandeling

    € 79,00

    Natuurlijk witte tanden in 40 minuten (tot 5 tinten lichter)

  • Premium behandeling

    € 99,00

    Natuurlijk witte tanden in 60 minuten (tot 9 tinten lichter)