Skip to main content

Sothys

Sinds 1946 vertegenwoordigt Sothys de Franse uitmuntendheid in spa en instituutbehandelingen.?

Sothys pureforyou

Sothys was de naam die de oude Egyptenaren aan de helderste ster in het heelal gaven. Voor hen was deze ster het symbool voor eeuwige schoonheid. Het topmerk Sothys staat al 75 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing. Sothys biedt u een verzorgd, comfortabel en stralend uiterlijk!

Verschillende unieke producten

Het merk staat voor schoonheid, luxe, bloemige geurextracten en elegantie. Sothys heeft een prachtig concept met vele behandelingen. Waaronder de ‘instituut-behandelingen’.

Deze behandelingen zijn super geconcentreerde, huidverbeterende behandelingen. Sothys is een Frans merk wat tot in de puntjes is verzorgd, van de uitstraling tot de zachte texturen van de crèmes. Vele ingrediënten komen uit de tuinen van Sothys, in Brive. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met alle verschillende, unieke producten. Bij deze ontspannen behandelingen waan je je in andere sferen onder andere door de zintuigelijke beleving.

Ben je op zoek naar een behandeling waar huidverbetering en ontspanning centraal staan? Dan zijn de behandelingen zeker de moeite waard om te proberen, wees welkom in de wereld van Sothys.

Dierproefvrij

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren.  Alle Sothys producten ziijn op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten, dierproefvrij (Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij), ecologisch verpakt, hypoallergeen en voldoen aan hoge farmaceutische normen.

Alle behandelingen

Sothys
€ 75,00

Luxe gelaatsbehandeling

60 minuten
Voor een ontspannen behandeling
Sothys
€ 80,00

Seizoensbehandeling

60 minuten
Uitgebreide luxe behandeling met wisselende ingrediënten afgestemd op het seizoen voor de optimale vochtbalans.
Sothys
€ 80,00

Huidbehandeling Homme

60 minuten
Speciaal afgestemd op de huid van de man.
Sothys
€ 55,00

Jeugdbehandeling

45 minuten
Een multi-actieve verzorging voor probleemhuiden van de jeugd tot en met 16 jaar.
Sothys
€ 80,00

Organics behandeling

60 minuten
De parfumvrije 100% biologisch en ecologische, hypoallergene serie Sothys Organics is ongekend om de gevoelige huid te verzorgen, met formules die optimaal rekening houden met de kwetsbaarheid van de huid.