Skip to main content

Acne

Hoe kom ik van mijn acne af?

Bij ons huidinstituut ben je aan het juiste adres! Wij zijn experts op het gebied van acne en alle ongemakken wat dit met zich meebrengt. 

Acné is een veelvoorkomend huidprobleem dat vooral voorkomt bij tieners, maar ook volwassenen kunnen er last van hebben. Het wordt veroorzaakt door verstopte poriën en een overproductie van talg.

Er zijn verschillende soorten acné, zoals puistjes, mee-eters en ontstekingen. Deze kunnen zowel op het gezicht als op andere delen van het lichaam voorkomen.

Hoewel acné niet levensbedreigend is, kan het wel een negatieve invloed hebben op het zelfvertrouwen en de kwaliteit van leven. Gelukkig zijn er veel behandelingsopties beschikbaar om acné onder controle te houden.

Het is heel belangrijk om de huid dagelijks goed te reinigen en overtollige olie te verwijderen. Daarnaast kunnen topische crèmes of gels met ingrediënten zoals benzoylperoxide of salicylzuur helpen bij het verminderen van acné.

Het is belangrijk om geduldig te zijn tijdens de behandeling van acné, omdat verbetering niet direct merkbaar is. Naast het geven van behandelingen gericht op acné, kunnen wij ook bloedtesten inzetten om te kijken waar de acné vandaan komt (allergische reactie op voedingstoffen, te kort in vitamines of mineralen etc.). Ook geven wij gericht orthomoleculaire voedingsadviezen om de acné tegen te gaan.

pH Formula

ph Formula
€ 75,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling maak je kennis met de vele mogelijkheden van pH-formula
ph Formula
€ 98,00

Acné resurfacing treatment | medium

70 minuten
Een totaalconcept voor de huid met acné problemen.
ph Formula
€ 108,00

Acné resurfacing treatment | strong

75 minuten
De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.

Nimue

Nimue
€ 98,00

Thermal Detox Full treatment

70 minuten
Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.
Nimue
€ 98,00

TCA 7,5%

70 minuten
Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.
Nimue
€ 98,00

SRC | probematic skin

70 minuten
De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen.

Sothys

Sothys
€ 55,00

Jeugdbehandeling

45 minuten
Een multi-actieve verzorging voor probleemhuiden van de jeugd tot en met 16 jaar.