Skip to main content

T-Away

Veilig en snel alle cosmetische huidoneffenheden verwijderen

Wil je ook af van die ontsierende rode vaatjes en plekjes, van nare bultjes of pigmentvlekken? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

De T-away is een technologische ontwikkeling voor het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden. De onderliggende technologie is gebaseerd op USHF, Ultra Short High Frequency. Deze technologie zorgt voor een milde en effectieve behandeling die spectaculaire resultaten geeft. Al tijdens een eerste behandeling zijn resultaten zichtbaar. Het appartaat kan ingezet worden voor de behandeling van couperose, steelwratjes, pigmentvlekken, bloedblaasjes, spider naevi en ouderdomsvlekken.

Door onmiddelijk effect van de behandeling kun je soms al met één bezoek aan ons instituut verlost worden van dat nare huidprobleem. Bij andere huidproblemen zijn meerdere behandelingen nodig, dit zal in overleg plaatsvinden. Gemiddeld zit daar een tijdsbestek van 6 weken tussen.

Wij werken per 5 minuten zodat je nooit teveel betaalt per behandeling.

Wat kunnen we verwijderen met de T-away:

 • Couperose
 • Kleine adertjes/Spider Naevus
 • Pigmentstoringen/ouderdomsvlekken
 • Steelwratjes en Fibromen

Thuisverzorging:

Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat je het behandelgebied thuis met de juiste verzorging behandeld. Dit om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder deze juiste verzorging kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 5 tot 14 dagen.

Bij enkele van de besproken behandelingen kan het nodig zijn om, na afloop van de behandeling en ook thuis, het behandelgebied tegen irritatie van buitenaf te beschermen met een pleister of gaasje.

Je dient met betrekking tot de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:

 • de huid mag 3 dagen niet gestimuleerd worden door zon, warm wassen, sauna en andere zaken die de doorbloeding kan stimuleren. Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden.
 • het behandelgebied dient goed beschermt te worden met een creme SPF30
 • de korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden.
 • na 4 dagen mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.

T-Away

 • T-Away behandeling

  € 30,00

  Per 5 minuten