Skip to main content

Rimpels en huidsverslapping

Wil je een rimpelloos leven?!

Hoewel rimpels onvermijdelijk zijn, kunnen we wel stappen nemen om ze te verminderen en een jeugdige uitstraling te behouden. Met de juiste verzorging, behandelingen en levensstijlkeuzes kunnen we ons allemaal goed voelen in onze eigen huid, ongeacht onze leeftijd.

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, maar dat betekent niet dat we ze niet kunnen verminderen of voorkomen. Er zijn verschillende manieren om rimpels te verminderen en een jeugdige huid te behouden.

Ten eerste is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Reinig je gezicht dagelijks en gebruik een hydraterende crème om je huid gehydrateerd te houden. Daarnaast is het essentieel om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Gebruik altijd zonnebrandcrème met een hoge SPF, draag een hoed en vermijd langdurige blootstelling aan de zon.

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om rimpels te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen met peptides en fruitzuren. Deze behandelingen kunnen helpen om de verschijning van rimpels te verminderen en de huid strakker en jonger te laten lijken.

Tot slot is een gezonde levensstijl van groot belang. Eet een uitgebalanceerd dieet met veel groenten en fruit, drink voldoende water en vermijd het roken van sigaretten en overmatig alcoholgebruik.

HydroPeptide

HydroPeptide
€ 72,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling van 45 minuten maak je kennis met de verbluffende resultaten van HydroPeptide
HydroPeptide
€ 99,00

Customized Facial

60 minuten
Alle HydroPeptide behandelingen worden perfect op maat afgestemd naar huidtype & huidwens
HydroPeptide
€ 119,00

Intense Refresh Facial

70 minuten
Na de dubbele combinatie van peelingen (mits dit passend is voor jouw huidtype) gaan we stapelen in actieve ingrediënten.
HydroPeptide
€ 125,00

Firming Vitamin C Facial

75 minuten
Deze intensieve collageen stimulerende behandeling verheldert ook nog eens.
HydroPeptide
€ 125,00

Moisture Infusion Facial

75 minuten
Het speciaal masker wat specifiek ontwikkeld is voor deze behandeling maakt gebruik van een hydrogeltechnologie en is ontworpen om de huid krachtig te hydrateren.
HydroPeptide
€ 125,00

Glow & Jelly Facial

75 minuten
Deze advanced brightening behandeling werkt door het Tranexmic zuur ultiem verhelderend op bestaande pigmentatie en werkt preventief tegen nieuwe pigmentatie.
HydroPeptide
€ 139,00

Ultimate Intense Refresh Facial

90 minuten
Wil je het allermooiste resultaat voor jouw huid, gezicht/hals & decolleté, dan is deze behandeling perfect voor jou!

pH Formula

ph Formula
€ 75,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling maak je kennis met de vele mogelijkheden van pH-formula
ph Formula
€ 98,00

Instant lift

70 minuten
Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.
ph Formula
€ 98,00

Vitamine C

70 minuten
De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.
ph Formula
€ 98,00

AGE resurfacing treatment | medium

70 minuten
Een snelle en effectieve anti-aging behandeling die fijne lijntjes vermindert en zorgt voor direct een heldere uitstraling
ph Formula
€ 108,00

CR resurfacing treatment | strong

70 minuten
Roodheid, kleine papula’s of beginnende puistjes, gevoelige huid, rosacea, vergrote poriën, verouderde huid, fijne lijntjes, UV/zonschade, teleangiëctastieën.
ph Formula
€ 108,00

AGE resufacing treatment | strong

75 minuten
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
ph Formula
€ 118,00

Power Peptide treatment

75 minuten
Een luxe behandeling op basis van peptides welke de huid direct een liftende, gezonde uitstraling geeft.
ph Formula
€ 132,00

ALPHA Amino Acid - nano-needling

70 minuten
Deze nano-needling behandeling is ter ondersteuning van de collageenproductie.

Nimue

Nimue
€ 75,00

Nimue Core

45 minuten
Een krachtige kennismaking in de wereld van Nimue.
Nimue
€ 87,00

Nimue de Luxe

70 minuten
Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat.
Nimue
€ 98,00

Glycol 35%

70 minuten
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen.
Nimue
€ 98,00

TCA 7,5%

70 minuten
Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.
Nimue
€ 98,00

SRC | hyperpigmentend skin

70 minuten
Deze intensieve peeling egaliseert de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur. Tevens de ultieme anti-ageing behandeling van Nimue.
Nimue
€ 98,00

SRC | environmentally damaged skin

70 minuten
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals bevat ingrediënten uit de bio-industie en natuurlijke grondstoffen voor effectieve huidverjonging.
Nimue
€ 98,00

Smart Resurfacer

70 minuten
Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.

Bindweefselmassage

€ 140,00

Bindweefselmassage met fruitzuurbehandeling

75 minuten
Om de behandeling nog meer effect te laten hebben kun je deze combineren met een fruitzuurbehandeling.
€ 282,00

Kuur bindweefselmassage 6 behandelingen

35 minuten
Om je huid op een nog hoger level te krijgen en het resultaat vast te houden, is een kuur van 6 behandelingen aan te bevelen.
€ 52,00

Bindweefselmassage standaard

35 minuten
Elke huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch te blijven. Dit haalt jouw huid uit het bloed, daarom is het belangrijk dat er genoeg bloed door de huid blijft stromen.