Skip to main content

Maximus Trilipo

Wil je graag je huid verjongen?

Met Maximus Trilipo kun je vrijwel alle gelaats - en lichaamszones zichtbaar verbeteren en verjongen.

Voor het gelaat bereik je indrukwekkende resultaten zowel op gebied van anti-aging als ook huidverbetering. De vele succesvolle gelaatsbehandelingen laten een duidelijke rimpelvermindering zien en verstrakking van de verslapte huid. Bij lichaamsbehandelingen bestaan de resultaten uit aanzienlijk lokale vetreductie, vermindering van cellulite en een duidelijke afname in lichaamsomtrek. De behandelingen zijn zonder pijn en zonder genezingstijd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Door de combinatie van meervoudige technologieën Trilipo RF, Trilipo DMA die gepatenteerd zijn, biedt de Maximus de mogelijkheid om effectief tot in vier lagen in de huid te behandelen: epidermis, dermis, vetlaag en spieren. Hiermee is de Maximus het enige apparaat op de markt die gelijktijdig in deze vier lagen kan werken.

Drievoudige vetreductie en body contouring

De Trilipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vetlaag) en spieren voor een drievoudige vetreductie.
Het gecombineerde effect van de Trilipo RF en Trilipo DMA geeft een diepe en gelijkmatige verhitting van zowel de dermis als de vetlaag. De Trilipo RF energie verhit het subcutane vetweefsel waarbij het vloeibaar geworden vet de vetcellen kan verlaten. Dit thermische effect versnelt het natuurlijke vetcelmetabolisme. De geconcentreerde Trilipo RF energie laat collageenvezels samentrekken, waardoor de huid meteen strakker wordt. Gelijktijdig worden de fibrolasten gestimuleerd, waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt voor langdurige huidverstrakkiende resultaten.

Remove 

De vetverwijdering wordt uitgevoerd door gelijktijdige interne en externe druk op de vetlaag. Intern zorgt de Trilipo DMA voor spiercontracties dat van onderuit tegen de vetcellen duwt. Extern wordt op de vetcellen geduwd door de druk van het handstuk. Dit resulteert in het 'uitpersen' van de vetcellen, dat meteen door het gepatenteerde DMA lymfedrainage mechanisme wordt afgevoerd. De combinatie van Trilipo RF en DMA verhoogt de bloedcirculatie waardoor de huid verrijkt wordt met zuurstof en gifstoffen door dextoxinatie afgevoerd worden.

Reshape

Geconcentreerde Trilipo RF energie zorgt voor het samentrekken van de collageenvezels wat een direct huidverstrakkend effect als resultaat heeft. Gelijktijdig wordt het metabolisme van de fibrolasten gestimuleerd, waardoor meer collageen en elastine aangemaakt wordt voor langdurig aanhoudende huidverstrakkende resultaten.

Acne vulgaris

Acne Vulgaris is een veel voorkomend probleem die vooral tieners en jonge volwassenen treft. Als onderdeel van het natuurlijke wondgenezingsproces creëert het lichaam bindweefsel dat de wond bedekt, dat wil zeggen littekens. Het littekenweefsel bestaat uit hetzelfde collageen als het weefsel dat het vervangt, maar met een andere eiwitsamenstelling. In normaal weefsel verschijnt het collageen in een willekeurige mandweefselformatie, terwijl het na de verwonding verknoopt is en een uitgesproken uitlijning in een enkele richting vormt.
Na het inzetten van de Maximus Trilopo is klinisch bewezen dat het een veilige, effectieve en gemakkelijke methode is om de wondgenezing te stimuleren, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van het uiterlijk van littekens.

Voor duurzame resultaten op lange termijn adviseren wij een kuur van minimaal 6 behandelingen.

Maximus Trilipo - Lichaam

Bij een kuur van 6 behandelingen krijg je 1 behandeling gratis.

 • Buik

  € 95,00
 • Taille

  € 95,00
 • Buik en Taille

  €150,00
 • Billen

  € 90,00
 • Billen en dijen

  € 150,00
 • Bovenbenen

  € 150,00
 • Bovenarmen

  € 75,00

Maximus Trilipo - Gelaat

Bij een kuur van 6 behandelingen krijg je 1 behandeling gratis.

 • Gelaat

  € 89,00
 • Hals en onderkin

  € 89,00
 • Gelaat, hals en onderkin

  €125,00