Skip to main content

Pigmentvlekken

Hoe kom ik van mijn hyperpigmentatie af?

Pigmentvlekken kunnen soms een bron van frustratie zijn, maar gelukkig zijn er manieren om ermee om te gaan.

Pigmentvlekken ontstaan door een overproductie van melanine, het pigment dat onze huid kleur geeft. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals blootstelling aan de zon, hormonale schommelingen of genetische aanleg.

Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om pigmentvlekken te verminderen. Een van de meest effectieve opties is het gebruik van huidverlichtende crèmes die ingrediënten bevatten zoals vitamine C en retinol. Deze ingrediënten kunnen helpen om de productie van melanine te verminderen en de vlekken geleidelijk te laten vervagen.

Daarnaast zijn er ook behandelingen zoals chemische peelings of de dermapen die diepere pigmentvlekken kunnen aanpakken. 

Om pigmentvlekken te voorkomen, is het essentieel om je huid te beschermen tegen de zon. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge SPF en draag een hoed of zonnebril om je gezicht extra te beschermen.

Hoewel pigmentvlekken soms vervelend kunnen zijn, is er gelukkig een scala aan behandelingen beschikbaar om ze te verminderen. Raadpleeg altijd een huidspecialist om de beste opties voor jouw specifieke situatie te bespreken.

HydroPeptide

HydroPeptide
€ 99,00

Customized Facial

60 minuten
Alle HydroPeptide behandelingen worden perfect op maat afgestemd naar huidtype & huidwens
HydroPeptide
€ 125,00

Firming Vitamin C Facial

75 minuten
Deze intensieve collageen stimulerende behandeling verheldert ook nog eens.
HydroPeptide
€ 125,00

Glow & Jelly Facial

75 minuten
Deze advanced brightening behandeling werkt door het Tranexmic zuur ultiem verhelderend op bestaande pigmentatie en werkt preventief tegen nieuwe pigmentatie.
HydroPeptide
€ 139,00

Ultimate Intense Refresh Facial

90 minuten
Wil je het allermooiste resultaat voor jouw huid, gezicht/hals & decolleté, dan is deze behandeling perfect voor jou!

pH Formula

ph Formula
€ 75,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling maak je kennis met de vele mogelijkheden van pH-formula
ph Formula
€ 98,00

Instant lift

70 minuten
Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.
ph Formula
€ 98,00

Vitamine C

70 minuten
De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.
ph Formula
€ 108,00

MELA resurfacing treatment | strong

75 minuten
De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen.

Nimue

Nimue
€ 98,00

Glycol 35%

70 minuten
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen.
Nimue
€ 98,00

TCA 7,5%

70 minuten
Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.
Nimue
€ 98,00

SRC | hyperpigmentend skin

70 minuten
Deze intensieve peeling egaliseert de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur. Tevens de ultieme anti-ageing behandeling van Nimue.
Nimue
€ 98,00

Smart Resurfacer

70 minuten
Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.