Skip to main content

Wimperlifting

Altijd stralende ogen!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor Lash Volume Lifting. 

NIET SCHADELIJK VOOR UW WIMPERS

Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Wij passen deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Wij maken namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal zes tot negen weken behouden!

Met wimperlifting via LVL liften wij uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Wimperlifting met siliconenpads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

LVL wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Door het gebruik van de klemmen of rollers bij wimperpermanent ontstaan snel broze wimpers. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wimperlifting

  • Wimperlifting

    € 50,00
    (zonder verven)
  • Wimperlifting

    € 55,00
    (met verven)