Skip to main content

Doffe huid

Hoe krijg ik weer een glow op mijn gezicht?

Een vale, doffe (rokers-)huid ziet er vaak vermoeid, grauw en ongezond uit. Wanneer een huid weer een mooie glow heeft, is de huid mooi doorbloed en ziet er fris en gezond uit.

Wil je je doffe huid weer laten stralen? Dan hebben we een tal van opties in ons huidinstituut om je huid van een mooie glow te voorzien. Onder andere met verschillende fruitzuurpeelingen of Peptide behandelingen! Deze behandelingen zijn zeer effectief om je huid een boost te geven en weer een gezonde gloed terug te krijgen.

Een fruitzuurpeeling is een exfoliërende behandeling waarbij alpha-hydroxyzuur (AHA) wordt gebruikt. Dit zuur verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor je huid er frisser en jonger uitziet.

Het beste van alles is dat fruitzuurpeelings of Peptide behandelingen geschikt zijn voor alle huidtypen. Of je nu last hebt van acne, pigmentvlekken of gewoon een doffe huid wilt aanpakken, een behandeling kan je helpen.

Na de peeling kan je huid er wat rood uitzien, maar dit trekt snel weg. Je zult merken dat je huid er meteen stralender en egaler uitziet en je hebt bijna geen 'downtime', Je kan dus direct weer je werk hervatten.

Vraag naar de vele mogelijkheden, afgestemd op jouw huid.

HydroPeptide

HydroPeptide
€ 72,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling van 45 minuten maak je kennis met de verbluffende resultaten van HydroPeptide
HydroPeptide
€ 99,00

Customized Facial

60 minuten
Alle HydroPeptide behandelingen worden perfect op maat afgestemd naar huidtype & huidwens
HydroPeptide
€ 125,00

Firming Vitamin C Facial

75 minuten
Deze intensieve collageen stimulerende behandeling verheldert ook nog eens.
HydroPeptide
€ 125,00

Glow & Jelly Facial

75 minuten
Deze advanced brightening behandeling werkt door het Tranexmic zuur ultiem verhelderend op bestaande pigmentatie en werkt preventief tegen nieuwe pigmentatie.

pH Formula

ph Formula
€ 75,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling maak je kennis met de vele mogelijkheden van pH-formula
ph Formula
€ 98,00

Instant lift

70 minuten
Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.
ph Formula
€ 98,00

Vitamine C

70 minuten
De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.
ph Formula
€ 98,00

AGE resurfacing treatment | medium

70 minuten
Een snelle en effectieve anti-aging behandeling die fijne lijntjes vermindert en zorgt voor direct een heldere uitstraling
ph Formula
€ 108,00

CR resurfacing treatment | strong

70 minuten
Roodheid, kleine papula’s of beginnende puistjes, gevoelige huid, rosacea, vergrote poriën, verouderde huid, fijne lijntjes, UV/zonschade, teleangiëctastieën.
ph Formula
€ 108,00

AGE resufacing treatment | strong

75 minuten
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
ph Formula
€ 132,00

ALPHA Amino Acid - nano-needling

70 minuten
Deze nano-needling behandeling is ter ondersteuning van de collageenproductie.

Nimue

Nimue
€ 75,00

Nimue Core

45 minuten
Een krachtige kennismaking in de wereld van Nimue.
Nimue
€ 87,00

Nimue de Luxe

70 minuten
Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat.
Nimue
€ 98,00

Glycol 35%

70 minuten
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen.
Nimue
€ 98,00

TCA 7,5%

70 minuten
Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.
Nimue
€ 98,00

SRC | environmentally damaged skin

70 minuten
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals bevat ingrediënten uit de bio-industie en natuurlijke grondstoffen voor effectieve huidverjonging.
Nimue
€ 98,00

Smart Resurfacer

70 minuten
Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.

Sothys

Sothys
€ 80,00

Huidbehandeling Homme

60 minuten
Speciaal afgestemd op de huid van de man.
Sothys
€ 80,00

Seizoensbehandeling

60 minuten
Uitgebreide luxe behandeling met wisselende ingrediënten afgestemd op het seizoen voor de optimale vochtbalans.
Sothys
€ 75,00

Luxe gelaatsbehandeling

60 minuten
Voor een ontspannen behandeling