Skip to main content

Maximus Trilipo

het complete anti-aging en body contouring systeem

Maximus TriLipo pureforyou

Het Maximus TriLipo systeem is het meest complete anti-aging en lichaamsvormende systeem in de markt. Het is het enige systeem die twee originele technieken combineert:TriLipo Radiofrequency (RF), TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA)

Deze combinatie stelt Esthetisch Specialisten in staat om 3 lagen van de huid te behandelen: de dermis, vet en spieren. Dit resulteert in ongeëvenaarde esthetische resultaten voor cliënten zonder chirurgische ingrepen.

Het Maximus platform is een esthetisch high-tech systeem dat non-chirurgische technieken gebruikt voor huidverbetering, huidverstrakking en vetreductie.

Twee toonaangevende en klinisch bewezen technologieën zorgen dat de behandelingen met de MAXIMUS direct zichtbaar zijn en langdurig aanhouden.

De TriLipo technologie combineert twee effectieve technologieën: TriPollar Radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA). De gelijktijdige werking in één handstuk geeft een synergetisch effect van non-invensieve vetverwijdering, lymfedrainage en huidverstrakking.

Het is ook de enige technologie ter wereld die omvangvermindering en huidverstrakking gelijktijdig uitvoert, waardoor er geen verslapte huid na omvangvermindering achter blijft.

Dit alles zonder pijn en zonder hersteltijd.