Skip to main content

Afslankinstituut HappyShape

Afslanken was nog nooit zo makkelijk!

Naast ons huidinstituut hebben wij ook nog een afslankinstituut genaamd Happy Shape. 

Al meer dan 300 klanten hebben wij de afgelopen 13 jaar begeleid naar een verantwoord gewicht met PS food&lifestyle. Een streefgewicht dat samen met de klant bepaald wordt. Een gewicht waar de klant zich happy bij voelt en waar we samen naar streven. Dit hoeft niet altijd 25 of 30 kilo te zijn. Dit kan ook 3 of 8 kilo zijn. Jij bepaalt en samen zoeken we de juiste weg om het streefgewicht te bereiken.

Ervaren voedingsdeskundig

De beslissing om af te slanken is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Hoe vaak heb je jezelf voorgenomen om weer op maandag te starten met een dieet. Hoe vaak kijk je in de spiegel en denk je “ik ben er helemaal klaar mee”. Als ervaren voedingscoach ken ik deze obstakels maar al te goed. Mede door jarenlange kennis en ervaring.

Je staat er niet alleen voor

Met Happy Shape hoef je het niet alleen te doen. Want afvallen op zich is al moeilijk genoeg. Samen met de afslankscoach van Happy Shape zal dit proces veel makkelijker gaan. Natuurlijk moet je het alleen doen als je thuis bent. Maar de coach is daar om je bij te staan met raad en daad en tips waar je werkelijk iets mee kunt. Die je motiveert wanneer je even een ‘dip- moment’ hebt en je steunt als de laatste loodjes het zwaarst wegen.

Afslankapparaten Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo

Happy Shape gaat verder dan alleen het aanbieden van het afslankprogramma PS food&lifestyle. Happy Shape biedt het totaalpakket aan om op een effectieve en veilige manier vet te verwijderen en figuurcorrecties uit te voeren zonder chirugische ingrepen en liposuctie. Pijnloze behandelingen die als prettig worden ervaren, maar zeer effectief zijn. Geen herstelperiode, maar direct weer aan het werk of de dag oppakken, zonder bijverschijnselen.

Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo

Happy Shape heeft hiervoor twee unieke afslankapparaten die ieder op zijn eigen manier ingezet kunnen worden, de Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo. Een nieuwe bondgenoot in de strijd tegen de plaatselijke vetophopingen die met regulier sporten maar niet willen verdwijnen. Daarnaast kunnen ze worden ingezet tegen cellulite vermindering, huidverstrakking en versteviging, rimpelreductie en langdurige omvangvermindering.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je gemotiveerd om af te slanken en te kiezen voor “a new way of life”, aarzel dan niet langer en bel voor een gratis kennismakingsgesprek bij Happy Shape. Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer we samen de strijd aangaan, je heel “happy” in je lijf gaat voelen.

Nieuwsgierig geworden. Kijk op www.happy-shape.nl of bel 0344-655099 / 06-54368900 voor een gratis kennismakingsgesprek.