Skip to main content

Grove poriën en littekens

Wil je graag van je grove porien af?

Heb je last van grove poriën en wil je ervan af? Geen zorgen, er zijn een paar eenvoudige stappen die je kunt nemen om je huid gladder en fijner te laten lijken.

Ten eerste is het belangrijk om je huid goed te reinigen. Gebruik een milde gezichtsreiniger die geschikt is voor jouw huidtype. Vermijd het gebruik van agressieve producten, omdat deze je huid kunnen uitdrogen en de poriën kunnen verstoppen.

Daarnaast is het belangrijk om je huid regelmatig te exfoliëren. Dit helpt dode huidcellen te verwijderen en de poriën vrij te houden. Kies een zachte scrub of een exfoliërende toner die salicylzuur bevat.

Het wegwerken van grove poriën vergt tijd en consistentie. Maar met de juiste huidverzorgingsroutine zul je geleidelijk verbetering zien. Daarnaast is het heel belangrijk om met regelmaat je huid goed te laten verzorgen met een op maat gemaakte huidbehandeling. Dit kan door middel van een fruitzuurpeeling, microneedling, dermapen of bindweefselmassage. Er zijn vele mogelijkheden in ons instituut om jouw huid snel weer een stralende glow te geven zonder grove porien.

HydroPeptide

HydroPeptide
€ 72,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling van 45 minuten maak je kennis met de verbluffende resultaten van HydroPeptide
HydroPeptide
€ 99,00

Customized Facial

60 minuten
Alle HydroPeptide behandelingen worden perfect op maat afgestemd naar huidtype & huidwens
HydroPeptide
€ 125,00

Firming Vitamin C Facial

75 minuten
Deze intensieve collageen stimulerende behandeling verheldert ook nog eens.

pH Formula

ph Formula
€ 75,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling maak je kennis met de vele mogelijkheden van pH-formula
ph Formula
€ 98,00

Instant lift

70 minuten
Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.
ph Formula
€ 98,00

Vitamine C

70 minuten
De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.
ph Formula
€ 98,00

AGE resurfacing treatment | medium

70 minuten
Een snelle en effectieve anti-aging behandeling die fijne lijntjes vermindert en zorgt voor direct een heldere uitstraling
ph Formula
€ 108,00

AGE resufacing treatment | strong

75 minuten
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
ph Formula
€ 132,00

ALPHA Amino Acid - nano-needling

70 minuten
Deze nano-needling behandeling is ter ondersteuning van de collageenproductie.

Nimue

Nimue
€ 75,00

Nimue Core

45 minuten
Een krachtige kennismaking in de wereld van Nimue.
Nimue
€ 98,00

Thermal Detox Full treatment

70 minuten
Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.
Nimue
€ 87,00

Nimue de Luxe

70 minuten
Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat.
Nimue
€ 98,00

Glycol 35%

70 minuten
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen.
Nimue
€ 98,00

TCA 7,5%

70 minuten
Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.
Nimue
€ 98,00

SRC | environmentally damaged skin

70 minuten
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals bevat ingrediënten uit de bio-industie en natuurlijke grondstoffen voor effectieve huidverjonging.
Nimue
€ 98,00

Smart Resurfacer

70 minuten
Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.

Sothys

Sothys
€ 55,00

Jeugdbehandeling

45 minuten
Een multi-actieve verzorging voor probleemhuiden van de jeugd tot en met 16 jaar.

Bindweefselmassage

€ 140,00

Bindweefselmassage met fruitzuurbehandeling

75 minuten
Om de behandeling nog meer effect te laten hebben kun je deze combineren met een fruitzuurbehandeling.
€ 282,00

Kuur bindweefselmassage 6 behandelingen

35 minuten
Om je huid op een nog hoger level te krijgen en het resultaat vast te houden, is een kuur van 6 behandelingen aan te bevelen.
€ 52,00

Bindweefselmassage standaard

35 minuten
Elke huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch te blijven. Dit haalt jouw huid uit het bloed, daarom is het belangrijk dat er genoeg bloed door de huid blijft stromen.