Skip to main content

HydroPeptide

Wil je graag je huid verjongen?

Wij geloven in de kracht van Gene-ius. Waarom? Omdat de effectiviteit van deze huidverzorgingsmethode klinisch bewezen is.

HydroPeptide pureforyou

De wetenschap

Wat is epigenetica?

Onze genen bepalen voor een groot deel hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Maar dat is niet het hele verhaal. We kunnen Moeder Natuur namelijk ook een handje helpen, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de mogelijkheden die de epigenetische wetenschap biedt. Met dit specialisme kunnen we invloed uitoefenen op de manier waarop genen tot uiting komen in je uiterlijk. Hoe? Door feitelijk genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen. Benieuwd naar een voorbeeld van epigenetica in actie? Lees dan vooral verder...

Epigenetica in actie

Dr. Neal Kitchen, de hoofdgeneticus van HydroPeptide, en zijn identieke tweelingbroer Dale hebben exact hetzelfde DNA. Toch zien ze er niet precies hetzelfde uit. De reden voor die subtiele uiterlijke verschillen? Epigenetica. Omgevingsfactoren, die zich in de baarmoeder begonnen te manifesteren, signaleerden dat hun genen zich anders zouden gaan uiten. Het resultaat? Neal is ongeveer drie centimeter kleiner dan zijn broer. Neal zegt graag dat Dale groter is, maar dat hij er beter uitziet: want Neal gebruikt immers HydroPeptide.

Epigenetica, HydroPeptide en je huid

Epigenetica heeft absoluut invloed op de genen die jouw huidcellen reguleren. Hier kun je dus handig gebruik van maken als je de kwaliteit van je huid een flinke boost wil geven. Het team van genetici dat werkt voor HydroPeptide verrijkt onze producten met krachtige gen-signaleringsingrediënten. Deze peptiden sporen jouw huidcellen aan om op een gezonde manier te handelen, zodat je huid een prachtige en natuurlijke uitstraling krijgt.

Een passie voor peptiden

Onze naam verraadt het al; we gebruiken graag en veel peptiden in onze producten. Sterker, de huidvoordelen die gepaard gaan met het gebruiken van peptiden vormden de belangrijkste reden om het bedrijf HydroPeptide op te richten. We houden vooral van peptiden omdat ze behoren tot de effectiefste epigenetische hulpmiddelen voor huidverzorging en een onmisbaar ingrediënt vormen voor onze transformerende formules. Maar peptiden zijn zeker niet de enige effectieve epigenetische powerhouse-ingrediënten. Er zijn er nog veel meer! Onze missie: ze allemaal naar jou toebrengen via innovatieve en klinisch bewezen methoden voor een optimale huidverzorging.

Alle behandelingen

HydroPeptide
€ 72,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling van 45 minuten maak je kennis met de verbluffende resultaten van HydroPeptide
HydroPeptide
€ 99,00

Customized Facial

60 minuten
Alle HydroPeptide behandelingen worden perfect op maat afgestemd naar huidtype & huidwens
HydroPeptide
€ 119,00

Intense Refresh Facial

70 minuten
Na de dubbele combinatie van peelingen (mits dit passend is voor jouw huidtype) gaan we stapelen in actieve ingrediënten.
HydroPeptide
€ 125,00

Firming Vitamin C Facial

75 minuten
Deze intensieve collageen stimulerende behandeling verheldert ook nog eens.
HydroPeptide
€ 125,00

Moisture Infusion Facial

75 minuten
Het speciaal masker wat specifiek ontwikkeld is voor deze behandeling maakt gebruik van een hydrogeltechnologie en is ontworpen om de huid krachtig te hydrateren.
HydroPeptide
€ 125,00

Glow & Jelly Facial

75 minuten
Deze advanced brightening behandeling werkt door het Tranexmic zuur ultiem verhelderend op bestaande pigmentatie en werkt preventief tegen nieuwe pigmentatie.
HydroPeptide
€ 139,00

Ultimate Intense Refresh Facial

90 minuten
Wil je het allermooiste resultaat voor jouw huid, gezicht/hals & decolleté, dan is deze behandeling perfect voor jou!