Skip to main content

Ultratone Dreamshaper

The ultimate face and bodyshaper?

Ultratone Dreamshaper - Longevity - pureforyou

ULTRATONE EEN ECHTE PIONIER & INNOVATOR

Ultratone is de grondlegger en innovator van Biostimulatie. Met 50 jaar wetenschappelijk onderzoek en fysiologische expertise is Ultratone in feite synoniem met Biostimulatie.

Hoewel andere ondernemingen in de wereld misschien de technologie van Biostimulatie die door Ultratone ontwikkeld is proberen te imiteren blijft Ultratone echter de voorloper en marktleider in de applicatie van Biostimulatie gericht op spierversteviging, versterking, vetreductie, lymfedrainage en huidverbetering.

WIE IS ULTRATONE

Ultratone is al 50 jaar pionier en marktleider op het gebied van biostimulatie technieken voor figuurcorrectie, vetreductie, anti-cellulite, anti-aging, pijnbestrijding, herstelbevordering, huid- en spierversteviging, verkorting van blessuretijd, verhoging van bewegingsvrijheid, verbeteren sportprestaties én non-chirurgische facelifts

Zowel bij de ExcelPro als Futura Pro of Dreamshaper werkt Ultratone met het lichaam samen door de lichaamseigen fysiologische processen te imiteren, stimuleren en verbeteren. Op die manier worden gezicht en lichaam van mannen en vrouwen weer als in een droom.

De veiligste optie

Ultratone biedt de beste, veiligste en meest effectieve cosmedische systemen.

Ultratone gelooft niet in het ‘verwonden’ van het lichaam zoals bij cryotherapie en zeer laagfrequente vormen van ultrasound cavitatie wordt gedaan. Hierbij wordt een helingsproces op gang gebracht dat uiteindelijk tot resultaat dient te leiden. Ultratone werkt met het lichaam samen door de lichaamseigen processen te imiteren en te bevorderen om op deze manier het gelaat en lichaam van mannen en vrouwen weer mooier, slanker, jeugdiger, vitaler en gezonder te maken.