Skip to main content

pH Formula

the art of skin resurfacing!

.

pHformula pureforyou

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering en huid problematiek.

Hoe werkt pHformula?

pHformula werkt met preventieve en herstellende werkstoffen en is gericht op het vernieuwen in plaats van het peelen van de huid. Huidproblemen worden in tegenstelling tot een chemische peeling van binnenuit aangepakt. Door de activiteit van de celdeling in balans te brengen en te herstellen worden beschadigingen en irritatie van de huid verminderd. Na de behandeling hoeft de huid niet te herstellen. De combinatie met producten voor thuisgebruik voor en na de behandeling is noodzakelijk voor het gewenste resultaat. Heeft u vragen over de werking van pHformula? Wij vertellen u er graag meer over.

LET OP


pHformula behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. We hebben hier een onderscheid in gemaakt in LIGHT, MEDIUM en STRONG behandelingen. De STRONG behandelingen zijn geen start behandelingen en zullen pas uitgevoerd kunnen worden na een intakegesprek en huidanalyse en daarbij is het gebruik van pHformula producten voor thuis een must.

Alle behandelingen

ph Formula
€ 75,00

Meet & Treat

45 minuten
Tijdens deze korte behandeling maak je kennis met de vele mogelijkheden van pH-formula
ph Formula
€ 98,00

Instant lift

70 minuten
Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.
ph Formula
€ 98,00

Vitamine C

70 minuten
De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.
ph Formula
€ 96,00

SOS treatment

70 minuten
Voor de huid die beschadigd is of uit balans.
ph Formula
€ 98,00

Acné resurfacing treatment | medium

70 minuten
Een totaalconcept voor de huid met acné problemen.
ph Formula
€ 98,00

AGE resurfacing treatment | medium

70 minuten
Een snelle en effectieve anti-aging behandeling die fijne lijntjes vermindert en zorgt voor direct een heldere uitstraling
ph Formula
€ 108,00

CR resurfacing treatment | strong

70 minuten
Roodheid, kleine papula’s of beginnende puistjes, gevoelige huid, rosacea, vergrote poriën, verouderde huid, fijne lijntjes, UV/zonschade, teleangiëctastieën.
ph Formula
€ 108,00

AGE resufacing treatment | strong

75 minuten
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
ph Formula
€ 108,00

Acné resurfacing treatment | strong

75 minuten
De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.
ph Formula
€ 108,00

MELA resurfacing treatment | strong

75 minuten
De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen.
ph Formula
€ 118,00

Power Peptide treatment

75 minuten
Een luxe behandeling op basis van peptides welke de huid direct een liftende, gezonde uitstraling geeft.
ph Formula
€ 132,00

ALPHA Amino Acid - nano-needling

70 minuten
Deze nano-needling behandeling is ter ondersteuning van de collageenproductie.