Skip to main content

PS. food & lifestyle

Lekker én gezond eten?

PS. food & lifestyle

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als voedingsdeskundige en orthomoleculair voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen met PS. food&lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. PS. is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Gevarïeerd én lekker

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS. food&lifestyle producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect. 

Wekelijks consult

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PS.food&lifestyle

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen jojo effect

Vrijblijvend kennismakingsgespre

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS. starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen. 

Na de startfase

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. PS. food&lifestyle kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen.* Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PS. gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen. 

Afbouwfase

In de volgende fases bouw je de PS. producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PS. producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt. Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS. food&lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.