Skip to main content

Nimue

DÉ LEIDEIWETENSCHAPPELIJKHUIDVERBETERINVOOSUPERIEURRESULTATEN.

Nimue pureforyou

Nimue Skin Technology is een derma-cosmeceutisch merk dat in 1994 werd ontwikkeld door wetenschappers en plastische chirurgen. Destijds speciaal opgericht voor de voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen, om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden en zo snel mogelijk te herstellen na een ingreep. Gezien het succes hiervan is Nimue de markt gaan uitbreiden.

Sindsdien is Nimue uitgegroeid tot een erkend professioneel huidverbeterend merk dat wereldwijd bekend staat om de deskundige kennis van de huid, innovatieve formuleringen, geavanceerde technologieën en effectieve combinaties, concentraties en sterktes van actieve ingrediënten zoals het triple AHA complex.

Alle behandelingen

Nimue
€ 75,00

Nimue Core

45 minuten
Een krachtige kennismaking in de wereld van Nimue.
Nimue
€ 98,00

Thermal Detox Full treatment

70 minuten
Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.
Nimue
€ 87,00

Nimue de Luxe

70 minuten
Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat.
Nimue
€ 98,00

Glycol 35%

70 minuten
Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen.
Nimue
€ 98,00

TCA 7,5%

70 minuten
Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.
Nimue
€ 98,00

SRC | hyperpigmentend skin

70 minuten
Deze intensieve peeling egaliseert de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur. Tevens de ultieme anti-ageing behandeling van Nimue.
Nimue
€ 98,00

SRC | probematic skin

70 minuten
De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen.
Nimue
€ 98,00

SRC | environmentally damaged skin

70 minuten
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals bevat ingrediënten uit de bio-industie en natuurlijke grondstoffen voor effectieve huidverjonging.
Nimue
€ 98,00

Smart Resurfacer

70 minuten
Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.