Skip to main content

EMB-bloedtest

Een APK-keuring voor je lichaam met de EMB-bloedtest.

De EMB-bloedtest biedt een heel andere kijk op het bloed dan de reguliere bloedtesten. De EMB-bloedtest geeft een compleet inzicht in jouw algehele gezondheid en eventuele tekorten of belastingen.

Deze bloedtest maakt een combinatie van drie verschillende meettechnieken: de reguliere basis hematologisch onderzoek, levend bloedanalyse LBA (complementair) en een energetische-bio resonantie meting.

Het grote verschil wat een regulier bloedonderzoek niet kan laten zien, kan bij een EMB-bloedonderzoek wel aan het licht komen. Dit kunnen verstoringen zijn in het lichaam of belastingen waar jouw lichaam niet goed mee om kan gaan en misschien wel de basis is van jouw klachten. Zoals bijvoorbeeld een gluten-, of lactose intolerantie. Of misschien wel een B12-tekort.

Enkele voorbeelden van wat we ontdekken

Stel je voor dat je constant vermoeid bent zonder duidelijke oorzaak? Een reguliere meting kan normale bloedwaarden laten zien, maar de EMB-bloedtest kan subtiele energetische disbalansen detecteren die de oorzaak van je vermoeidheid kunnen zijn. Of misschien ervaar jij spijsverteringsproblemen zonder duidelijke diagnose? Met de EMB-bloedtest kunnen we door de aanwezigheid van een bacteriële-, virale-, schimmel-, of parasitaire belasting waarop we vervolgens gerichte maatregelen kunnen nemen om je spijsvertering te optimaliseren, gericht op het herstellen van de energetische balans en het verbeteren van jouw algehele gezondheid.

Parameters van de EMB-bloedtest

Onze EMB-bloedtest is een allesomvattend capillair bloedonderzoek dat de basis hematologie combineert met microscopisch bloedonderzoek en een diepgaand onderzoek naar vitaminen, mineralen, enzymen, hormonen, neurotransmitters, vetzuren, parasieten, zware metalen, meridianen, energetische blokkades en belastingen en nog veel meer.

Met deze uitgebreide natuurgerichte benadering verkrijgen we een gedetaileerd beeld van je gezondheid. Dit complementaire inzicht stelt ons in staat een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen, speciaal voor jou om jouw welzijn te verbeteren.

De EMB-test kun je zien als een algehele APK-gezondheidscheck van jouw lichaam.

Meer weten over de EMB-bloedtest, bel of mail ons gerust.

EMB bloedtest

  • EMB bloedtest

    € 229,95

    inclusief afname bloed, verzenden, laboratorium onderzoek, uitwerken behandelplan

  • Consult bespreking uitslag

    € 39,95

    inclusief advies, per 30 minuten