Skip to main content

pHformula pharma-cosmeceutical

PureforYou - pHformula behandeling Tiel

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering en huid problematiek.

Hoe werkt pHformula?

pHformula werkt met preventieve en herstellende werkstoffen en is gericht op het vernieuwen in plaats van het peelen van de huid. Huidproblemen worden in tegenstelling tot een chemische peeling van binnenuit aangepakt. Door de activiteit van de celdeling in balans te brengen en te herstellen worden beschadigingen en irritatie van de huid verminderd. Na de behandeling hoeft de huid niet te herstellen. De combinatie met producten voor thuisgebruik voor en na de behandeling is noodzakelijk voor het gewenste resultaat. Heeft u vragen over de werking van pHformula? Wij vertellen u er graag meer over.

Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings

Deze zorgen doorgaans voor het afschilferen van de huid, terwijl skin resurfacing behandelingen de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij de hoge dosering aan werkstoffen in de pH formula producten zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. pHformula peeling maakt de huid sterker, stralender en jonger. De huidbehandelingen leveren dan ook mooie resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid: de peeling stimuleert de cellen in huid en bevordert de collageenproductie.
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid: de peeling zorgt ervoor dat de huid onder controle wordt gebracht.
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen: de peeling zorgt ervoor dat de ongewenste verkleuring effectief maar zacht verminderd.
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea: de peeling zorgt ervoor dat de gevoelige huid, sterker en dikker wordt en meer weerstand kan bieden tegen invloeden van buitenaf.
  • Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

LET OP


pHformula behandelingen zijn behandelingen met hoge werkstoffen. We hebben hier een onderscheid in gemaakt in LIGHT, MEDIUM en STRONG behandelingen. De STRONG behandelingen zijn geen start behandelingen en zullen pas uitgevoerd kunnen worden na een intakegesprek en huidanalyse en daarbij is het gebruik van pHformula producten voor thuis een must.