Skip to main content

Sothys

PureforYou - Sothys

Sothys was de naam die de oude Egyptenaren aan de helderste ster in het heelal gaven. Voor hen was deze ster het symbool voor eeuwige schoonheid. Het topmerk Sothys staat al 75 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing. Sothys biedt u een verzorgd, comfortabel en stralend uiterlijk!

Verschillende unieke producten

Het merk staat voor schoonheid, luxe, bloemige geurextracten en elegantie. Sothys heeft een prachtig concept met vele behandelingen. Waaronder de ‘instituut-behandelingen’.

Deze behandelingen zijn super geconcentreerde, huidverbeterende behandelingen. Sothys is een Frans merk wat tot in de puntjes is verzorgd, van de uitstraling tot de zachte texturen van de crèmes. Vele ingrediënten komen uit de tuinen van Sothys, in Brive. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met alle verschillende, unieke producten. Bij deze ontspannen behandelingen waan je je in andere sferen onder andere door de zintuigelijke beleving.

Ben je op zoek naar een behandeling waar huidverbetering en ontspanning centraal staan? Dan zijn de behandelingen zeker de moeite waard om te proberen, wees welkom in de wereld van Sothys.

Dierproefvrij

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren.  Alle Sothys producten ziijn op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten, dierproefvrij (Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij), ecologisch verpakt, hypoallergeen en voldoen aan hoge farmaceutische normen.