Skip to main content

Het team

Natalie van Soest

Natalie van Soest

huidspecialist | orthomoleculair voedingscoach | eigenaresse 

Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in dit prachtige vak. Persoonlijke aandacht, deskundig advies, kwaliteit en goede service, dat zijn de kernwoorden van ons instituut. 

Ieder persoon, iedere klant is uniek en verdient een op maat gemaakte behandeling of voedingsadvies. Naast huidspecialist ben ik ook voedingsdeskundige en orthomoleculair voedingscoach. Juist deze combinatie maakt het vak zo speciaal. Niet alleen kijken naar de buitenkant van de huid, maar juist ook wat er gaande is aan de binnenkant. Zijn de darmen gezond, is de hormoonhuishouding op orde, of verdient de voeding nog de nodige aandacht. Het zijn allemaal belangrijke onderwerpen die besproken worden tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

Resultaatgerichte behandelingen met de beste merken. Iedere persoon en elke huid is uniek, vandaar dat elke behandeling speciaal voor jou is samengesteld. Tijdens je eerste bezoek bespreken we wat de wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarbij kijken we naar wat de huid nodig heeft en stellen dan een behandelplan op.

Elena Knobbout

Elena Knobbout

Huidspecialist | Browspecialist

Bij PureforYou zet ik mij in om jou (weer) zelfverzekerd te laten voelen met jouw huid. Ik maak gebruik van de meest actuele en innovatieve kennis om jouw huid te laten stralen. Ik houd mij onder andere bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Hierdoor kun je met elke (huid)vraag bij mij terecht. Na het verminderen van jouw huidklachten, zorg ik ervoor dat we jouw huid ook in optimale en stralende conditie houden. Samen zorgen we ervoor dat jij je prettig blijft voelen met jouw huid. Ik ben ervan overtuigd dat onze producten, apparatuur en behandelingen hier de juiste middelen in zijn om jouw huid te ondersteunen.

  • Gespecialiseerd in: acne, pigmentatieproblemen, huidverstrakking, rosacea, bindweefselmassage.
Mody Schuijt

Mody Schuijt

Pedicure | voetreflexmasseuse

Ik ben nu 16 jaar werkzaam als pedicure, vanaf 2010 werk ik onder één dak bij PureforYou.

Mijn doel is ervoor zorgen dat jij weer pijnloos en relaxed naar huis gaat en dat jouw voeten weer prachtig en verzorgd zijn. Door goed te luisteren, te observeren en de juiste producten kom ik tot een behandelplan wat ik uitwerk zodat ik mijn doel bij elke klant kan behalen. Voeten hebben in het dagelijks leven veel te lijden en vragen op zijn tijd om verzorging. Of je nou een likdoorn hebt, last van kloven of gewoon heerlijk wilt ontspannen.
Ook voor totale ontspanning ben je bij mij aan het goede adres. Met een heerlijke voetreflexmassage ga je weer als herboren naar huis.

Sharon van Os

Sharon van Os

Wimperspecialist

Al meer dan 7 jaar probeer ik klanten blij te maken met mooie one-by-one wimpers. De een wil meer volume, de ander meer lengte. Het is allemaal mogelijk maar het is belangrijk om goed naar de klant te luisteren. Zorgen dat de klanten tevreden ons instituut uitgaan en graag weer terugkomen om de wimpers op te laten vullen.

Wij hebben een ruime keuze aan wimpers. Elk individueel ontwerp is aangepast. Ieder oog, gezicht en wimperhaartype is uniek. Keuze tussen zijde of synthetische wimperverlengingen.
Op het gebied van oog- en wimpergezondheid is het goed om de tijd te nemen de veiligste en meest gekwalificeerde professional te vinden. 

Drs. Babak Delevari

Drs. Babak Delevari

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts drs.Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij eigenaar en werkzaam in 6 klinieken. Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.Tevens is drs. Babak geregistreerd opleidingsarts voor Aptos draadlift techniek in Nederland. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.