Skip to main content

Overzicht van onze behandelingen

PureforYou - Pedicure Voetenstudio Tiel
PureforYou - Lash Volume Lifting

Standaard Pedicure behandeling

 • Voeten desinfecteren
 • Nagels knippen en in vorm frezen
 • Verdikte nagels afvlakken
 • Ingegroeide nagel behandelen
 • Nagelriem verzorgen
 • Nagelomgeving reinigen
 • Overtollig eelt verwijderen
 • Likdoorn behandelen
 • Kloven behandelen
 • Aanbrengen van een verzorgende voetencrème
 • Advies voor voetverzorging
 • Deze behandeling duurt ongeveer 30-40 min

Standaard Pedicure behandeling Ambulant

Deze behandeling is zoals hierboven,alleen komt onze pedicure dan bij u thuis. Dit is vooral voor cliënten die slecht ter been zijn of om een bepaalde reden niet naar onze Beauty-instituut kan komen.

Standaard Pedicure behandeling incl voetmassage

Deze behandeling is zoals hierboven,alleen dan komt er als aanvulling een korte ontspannen voetmassage bij van +- 15 min.

Standaard Pedicure behandeling incl lakje

Deze behandeling is zoals hierboven, alleen dan komt er als aanvulling een nagellak op de nagels. Dat gebeurd met een basecoat,2 lagen nagellak en als afsluiting een topcoat. Dit wordt allemaal gedaan met hoogwaardige producten van Opi.

Korte behandeling

Dit is enkel het behandelen van een likdoorn , ingegroeide nagel of een kloof. Deze behandeling duurt ongeveer 15 min.

Teennagels lakken

Dit is enkel het lakken van de teennagels met dezelfde bewerking zoals hierboven. Basecoat, 2 lagen nagellak en topcoat met hoogwaardige producten van het merk Opi.

Standaard Pedicure behandeling incl. French manicure

Deze behandeling is zoals hierboven, alleen als aanvulling wordt er met Gel een laagje aangebracht op de nagels met een wit randje. Bij deze behandeling moeten de nagels regelmatig onder een UV-lamp zodat de gel goed kan uitharden. Houdt u er rekening mee dat u deze Gellaag niet zelf van uw nagels kunt verwijderen. Onze Pedicure zal u dat uitleggen.

Standaard Pedicure behandeling incl Paraffine pakking

Deze behandeling is zoals hierboven, alleen als aanvulling krijgen uw voeten een heerlijk warme paraffine pakking waarbij uw voeten 10 minuten in een sok gaan zodat de paraffine goed in de huid kan trekken voor een optimaal resultaat. Deze behandeling is een weldaad voor uw voeten als u last heeft van een erg droge huid en of elke dag steunkousen moet dragen.

LCN Nagelreparatie

Deze behandeling is bedoeld als u een afgebroken nagel heeft door een trauma of een schimmelnagel . Er wordt door middel van een speciale Gel een laagje op uw nagel gemaakt waardoor uw nagel er weer vrijwel normaal uitziet. Deze nagel kan dan ook weer gelakt worden. De Gel moet wel uitharden onder een UV-lamp.

Ontspannen Voetreflex massage

Deze massage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties kunnen het best worden omschreven als totale ontspanning of terugkeer van de evenwichtstoestand. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het is belangrijk om met behulp van specifieke massagetechnieken een reactie (ontspanning, deblokkering) te verkrijgen in de overeenkomende lichaamsdelen.
Deze behandeling duurt ongeveer 60 min.