Skip to main content

Bindweefselmassage

PureforYou - Bindweefselmassage

Wat doet bindweefselmassage?

Elke huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch te blijven. Dit haalt jouw huid uit het bloed, daarom is het belangrijk dat er genoeg bloed door de huid blijft stromen. Door blokkades kan het dus zo zijn dat de huid niet voldoende bloed krijgt, waardoor je sneller rimpels krijgt. Een bindweefselmassage verbetert de conditie van jouw huid. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling waardoor jouw huid weer zal verstevigen, fijne rimpels kunnen soms door een bindweefselmassage verdwijnen.

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel zorgt ervoor dat jouw lichaam stevig blijft. Bindweefsel verbindt en ondersteunt onze organen, spieren en gewrichten. Naarmate je ouder wordt zul je merken dat de huid gaat verslappen. Een bindweefselmassage kan ervoor zorgen dat de huid weer steviger wordt.

Hoeveel behandelingen voor het beste resultaat?

Voor het beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassage nodig. Hoeveel? Dat is lastig te bepalen zonder dat wij de huid hebben gezien. Dit ligt namelijk aan de conditie van jouw huid. Wij hebben daarom een kuur programma samengesteld waarin je in het begin regelmatig langskomt voor een bindweefselmassage.
Een bindweefselmassage is ideaal te combineren met een van onze schoonheidsbehandelingen. Met name een combinatie met de Nimue Smart behandeling of in combinatie met de Ultratone FaceLift geeft de huid een enorme boost.

Om het behaalde resultaat vast te houden is het belangrijk om met enige regelmaat een bindweefselmassage te ondergaan.

Hoe is een eerste bindweefselmassage?

Hierover willen wij eerlijk zijn. De eerste behandeling wordt niet altijd als het meest ontspannen ervaren en het is ook belangrijk dat een bindweefselmassage niet verwart wordt met een ontspanningsmassage. Tijdens de eerste behandeling ervaren wij dat de huid het meest vast zit, zogenoemde verklevingen. Op de ene plek kan dit gevoeliger zijn dan de op de andere waardoor een bindweefselmassage weleens als minder prettig wordt ervaren.

Waarvoor is een bindweefselmassage geschikt?

Een bindweefselmassage is heel geschikt voor de behandeling van rimpels, cellulitis en littekens. Het stimuleert de huiddoorbloeding en het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat jouw huid weer stralen. Een bindweefselmassage is zowel voor lichaam als voor het gezicht. Je zult zien dat de kleur van jouw huid ook weer gaat stralen.

Bijwerkingen

Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.

Hoe snel zie je resultaat na een bindweefslemassage?

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en nog veel belangrijker te behouden, raden wij aan om meerdere behandelingen te nemen. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. Wij bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld 6 tot 12 behandelingen.

Resultaat

  • Strakkere en stevigere huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect van een slechte doorbloeding
  • Detoxen van de huid
  • Voorbehandeling voor botox en fillers (betere opname)