Skip to main content

Rimpels - Anti aging

Rimpels - Anti aging

Maak keuze

 • pHformula - PureforYou Tiel

  pHformula

  Rimpels - anti aging - huidverjonging

  pHformula Medium behandelingen


  • pHformula Skin treatment
   Een huidverbeterende behandeling voor direct resultaat/boost behandeling.
  • Instant lift treatment
   Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.
  • Vitamine C treatment
   Voor een huid met photo-aging, pigmentproblemen, doffe huid, ter voorbereiding op vakantie.
  • AGE resurfacing treatment
   Als kennismaking voor een resurfacing, als onderhoudsbehandeling voor iedere huidtype.

  pHformula Strong behandelingen


  • AGE resufacing treatment
   Photo-aging, couperose, doffe en matte huid, hyperkeratose, UV-schade, fijne lijntjes en rimpels.

  pHformula Power treatment


  • Peptide Power treatment
   Verouderde huid met rimpels of verslapping.
 • Nimue Rimpels

  Nimue

  Behandelingen Anti aging

  Nimue SRC huidverjonging


  Een snelle, effectieve en intensieve anti ageing behandeling die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen!

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Versoepeld de huid
  • Verfijnt huidstructuur en maakt poriën fijner
  • Zorgt direct voor een heldere uitstraling
  • Vermindert pigmentschuivingen

  Nimue Smart Resurfacer


  Nimue Skin Technology introduceert een nieuwe professionele behandeling. Onze sterkste peeling tot nu toe Nimue Smart Resurfacer. Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.

  Nimue staat voor maximale stimulatie met minimale irritatie. De Nimue Smart Resurfacer is een nieuwe verjongende behandeling met overtreffende resultaten. Het heeft alle voordelen van een diepe peeling zonder de bijwerkingen en downtime. De geavanceerde peeling is watervrij om tinteling en ongemak tijdens de behandeling tegen te gaan. Het is geschikt voor de behandeling van een groot aantal huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en een vette problematische huid. Roodheid en erytheem na de behandeling zijn minimaal vergeleken met veel andere peelings.

  Voor optimale resultaten kan een kuur Nimue Smart Resurfacer behandelingen worden geadviseerd op maandbasis. in combinatie met de Nimue Core producten. Nimue Smart Resurfacer heeft een unieke technologie, die verschilt van de bestaande Nimue peelings. Het is een watervrije formule!

  Het voordeel is dat de peelende werking behouden blijft. Het stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Het laat de huid stralen en zijde zacht aanvoelen. Kortom een prachtige peeling zonder de bijwerkingen en downtime.

  Nimue Glycol 35%


  Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Inclusief epileren,

  Nimue TCA 7,5%


  Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

  Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling. Inclusief epileren.

 • Maximus Trilipo anti aging PureforYou Tiel

  Maximus Trilipo

  Rimpels anti aging

  Met Maximus Trilipo kunt u vrijwel alle gelaats - en lichaamszones zichtbaar verbeteren en verjongen. Voor het gelaat bereikt u indrukwekkende resultaten zowel op gebied van anti-aging als ook huidverbetering. De vele succesvolle gelaatsbehandelingen laten een duidelijke rimpelvermindering zien en verstrakking van de verslapte huid. Bij lichaamsbehandelingen bestaan de resultaten uit aanzienlijk lokale vetreductie, vermindering van cellulite en een duidelijke afname in lichaamsomtrek. De behandelingen zijn zonder pijn en zonder genezingstijd.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Door de combinatie van meervoudige technologieën Trilipo RF, Trilipo DMA die gepatenteerd zijn, biedt de Maximus de mogelijkheid om effectief tot in vier lagen in de huid te behandelen: epidermis, dermis, vetlaag en spieren. Hiermee is de Maximus het enige apparaat op de markt die gelijktijdig in deze vier lagen kan werken.

  Drievoudige vetreductie en body contouring

  De Trilipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vetlaag) en spieren voor een drievoudige vetreductie.
  Het gecombineerde effect van de Trilipo RF en Trilipo DMA geeft een diepe en gelijkmatige verhitting van zowel de dermis als de vetlaag. De Trilipo RF energie verhit het subcutane vetweefsel waarbij het vloeibaar geworden vet de vetcellen kan verlaten. Dit thermische effect versnelt het natuurlijke vetcelmetabolisme. De geconcentreerde Trilipo RF energie laat collageenvezels samentrekken, waardoor de huid meteen strakker wordt. Gelijktijdig worden de fibrolasten gestimuleerd, waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt voor langdurige huidverstrakkiende resultaten.

  Uitgebreide informatie

 • Ultratone Ultralift PureforYou Tiel

  Ultratone Ultralift

  Rimpels anti-aging

  Hotter dan hot in de beautywereld! Dat zijn momenteel de huidverjongingsbehandelingen met biostimulatie en ultrasound, oftewel de Ultralift. Met grote trots vertellen we jou: dat kan vanaf nu ook bij PureforYou.

  De Ultralift is een non-invasieve behandeling (je ervaart geen pijn of ongemak) waarmee de contouren van je huid worden gelift. Dit gebeurt door middel van biostimulatie. Bij biostimulatie worden lichaamseigen processen geïmiteerd en bevorderd, zodat je huid zichzelf van binnen uit verbetert en verjongt.

  Ga voor een strakke en stralende huid met de allernieuwste techniek in de beautywereld: de Ultralift

  Daarnaast maakt de Ultralift gebruik van ultrasound, dit zijn specifieke geluidsgolven die je lichaam aanzet tot het tot rust brengen van je huid, zodat deze op een diep niveau kan herstellen. Het fijne aan de Ultralift behandeling is dat het programma helemaal kan worden aangepast op jouw huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht.

  Alles bij elkaar geeft dit verbluffende resultaten. Het is niet voor niks dat mensen van heinde en verre komen voor deze unieke behandeling!

  Uitgebreide informatie

 • Dermapen PureforYou Tiel

  Dermapen

  Rimpels Anti aging

  De fusion Monopen (dermapen) behandelingen zijn efficiënte en uiterste veilige behandelingen voor collageenstimulatie door middel van de multi- needle of op de mono-needle.

  De pen is bedoeld voor:

  • Huidvestrakking en -verjonging
  • Grauwe en doffe huidskleur
  • Grove poriën en littekens
  • Zonbeschadigde huid
  • Verhoogt de opname van vocht en voedingstoffen
  • Stimuleert de aanmaak van collageen

  Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peilwaardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd.

  De huid steviger, gladder, strakker en jonger

  Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddelen van de huid is, mag een Monopen behandeling een van de meeste natuurlijke huidverjongingsbehandelingen worden genoemd. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

  De Monopen stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk ook om thuis producten met hyaluronzuur te gebruiken.

 • Bindweefselmassage PureforYou Tiel

  Bindweefselmassage

  Rimpels Anti aging

  Wat doet bindweefselmassage?

  Elke huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch te blijven. Dit haalt jouw huid uit het bloed, daarom is het belangrijk dat er genoeg bloed door de huid blijft stromen. Door blokkades kan het dus zo zijn dat de huid niet voldoende bloed krijgt, waardoor je sneller rimpels krijgt. Een bindweefselmassage verbetert de conditie van jouw huid. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling waardoor jouw huid weer zal verstevigen, fijne rimpels kunnen soms door een bindweefselmassage verdwijnen.

  Wat is bindweefsel?

  Bindweefsel zorgt ervoor dat jouw lichaam stevig blijft. Bindweefsel verbindt en ondersteunt onze organen, spieren en gewrichten. Naarmate je ouder wordt zul je merken dat de huid gaat verslappen. Een bindweefselmassage kan ervoor zorgen dat de huid weer steviger wordt.

  Hoeveel behandelingen voor het beste resultaat?

  Voor het beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassage nodig. Hoeveel? Dat is lastig te bepalen zonder dat wij de huid hebben gezien. Dit ligt namelijk aan de conditie van jouw huid. Wij hebben daarom een kuur programma samengesteld waarin je in het begin regelmatig langskomt voor een bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is ideaal te combineren met een van onze schoonheidsbehandelingen. Met name een combinatie met de Nimue Smart behandeling of in combinatie met de Ultratone FaceLift geeft de huid een enorme boost.

  Om het behaalde resultaat vast te houden is het belangrijk om met enige regelmaat een bindweefselmassage te ondergaan.

  Meer informatie

 • Microdermabrassie PureforYou Tiel

  Microdermabrassie

  Rimpels Anti aging

  Ziet uw huid er levenloos en kleurloos uit?

  De Powerlite Peeler is het antwoord op uw problemen. Met de Powerlite Peeler wordt op een eenvoudige manier de gevolgen van de verouderde huid tegen gegaan. De behandeling geeft de huid een gezonde glans en een mooiere teint. De methode is effectief bij ieder huidtype, ongeacht leeftijd. De techniek is snel en veilig en geeft direct resultaat op zowel gezicht als de rest van het lichaam.

  De behandeling met de Powerlite Peeler

  De Powerlite Peeler is een microdermabrasie systeem, dat eenvoudig en zeer effectief werkt om de huid te peelen (zeer intensieve scrub!). Het handstuk zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen uit het handstuk op de huid geblazen om de dode huidcellen te verwijderen en om het peeling effect te bereiken. De behandelingen met de Powerlite Peeler geeft al na 1 tot 3 behandelingen zichtbaar resultaat. Echter voor een langdurig resultaat èn als probleemoplosser is het wenselijk een kuur te kiezen.

  Meer informatie