Skip to main content

Acné

Acné

Maak u keuze

 • pHformula - Acné- PureforYou Tiel

  pHformula

  Behandelingen acné

  pHformula Medium behandelingen


  • Acne resurfacing treatment
   Als kennismaking voor een resurfacing, als onderhoud voor een acne gevoelige huid, voor een huid met milde acneproblemen.
  • SOS treatment
   Voor een gevoelige huid die uit balans is, beschadigde huid.

  pHformula Strong behandelingen


  • Acne Rosacea treatment
   Roodheid, kleine papula’s of beginnende puistjes, vergrote poriën, verouderde huid, fijne lijntjes, UV/zonschade, teleangiëctastieën, rosacea.
  • Acne resurfacing
   Acne gradatie I, II en III, overmatige talgproductie, vergrote poriën, oppervlakkige littekens in combinatie met overmaat aan talg.
  • Adult Acne treatment
   Acne gradatie I, II en III, overmatige talgproductie, vergrote poriën, oppervlakkige littekens in combinatie met overmaat aan talg.

   

 • Nimue Rimpels

  Nimue

  Behandelingen acné

  Nimue Thermal Detox Full treatment


  Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft. De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct uw huid een gezonde uitstraling.

  Nimue Glycol 35%


  Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

  Nimue Peel Intens


  Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

  Nimue TCA 7,5%


  Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

  Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling. Inclusief epileren.

  Nimue Smart Resurfacer


  Nimue Skin Technology introduceert een nieuwe professionele behandeling. Onze sterkste peeling tot nu toe Nimue Smart Resurfacer. Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.

  Nimue staat voor maximale stimulatie met minimale irritatie. De Nimue Smart Resurfacer is een nieuwe verjongende behandeling met overtreffende resultaten. Het heeft alle voordelen van een diepe peeling zonder de bijwerkingen en downtime. De geavanceerde peeling is watervrij om tinteling en ongemak tijdens de behandeling tegen te gaan. Het is geschikt voor de behandeling van een groot aantal huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en een vette problematische huid. Roodheid en erytheem na de behandeling zijn minimaal vergeleken met veel andere peelings.

  Voor optimale resultaten kan een kuur Nimue Smart Resurfacer behandelingen worden geadviseerd op maandbasis. in combinatie met de Nimue Core producten. Nimue Smart Resurfacer heeft een unieke technologie, die verschilt van de bestaande Nimue peelings. Het is een watervrije formule!

  Het voordeel is dat de peelende werking behouden blijft. Het stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Het laat de huid stralen en zijde zacht aanvoelen. Kortom een prachtige peeling zonder de bijwerkingen en downtime.

  Nimue SRC huidproblemen, probematic skin (acnébehandeling)


  Acnébehandelingen verwijderen dode huidcellen en verbeteren de celvernieuwing van de huid. De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen. Deze actieve peeling, die tevens kalmerend werkt, brengt talgproductie in balans en verbeterd de huidtextuur.

 • Maximus Trilipo anti aging PureforYou Tiel

  Maximus Trilipo

  Behandelingen acné

  Acne vulgaris


  Acne Vulgaris is een veel voorkomend probleem die vooral tieners en jonge volwassenen treft. Als onderdeel van het natuurlijke wondgenezingsproces creëert het lichaam bindweefsel dat de wond bedekt, dat wil zeggen littekens. Het littekenweefsel bestaat uit hetzelfde collageen als het weefsel dat het vervangt, maar met een andere eiwitsamenstelling. In normaal weefsel verschijnt het collageen in een willekeurige mandweefselformatie, terwijl het na de verwonding verknoopt is en een uitgesproken uitlijning in een enkele richting vormt.

  Na het inzetten van de Maximus Trilopo is klinisch bewezen dat het een veilige, effectieve en gemakkelijke methode is om de wondgenezing te stimuleren, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van het uiterlijk van littekens.

  Voor duurzame resultaten op lange termijn adviseren wij een kuur van minimaal 6 behandelingen.

  Stimuleren fibroblasten 

  De Trilipo technologie werkt gelijktijdig op de dermis, hypodermis (vetlaag) en spieren voor een drievoudige vetreductie.

  Het gecombineerde effect van de Trilipo RF en Trilipo DMA geeft een diepe en gelijkmatige verhitting van zowel de dermis als de vetlaag. De Trilipo RF energie verhit het subcutane vetweefsel waarbij het vloeibaar geworden vet de vetcellen kan verlaten. Dit thermische effect versnelt het natuurlijke vetcelmetabolisme. De geconcentreerde Trilipo RF energie laat collageenvezels samentrekken, waardoor de huid meteen strakker wordt. Gelijktijdig worden de fibroblasten gestimuleerd, waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt voor langdurige huidverstrakkende resultaten.

 • Dermapen PureforYou Tiel

  Dermapen

  Behandelingen acné

  Veilige behandelingen voor acné en littekens


  De fusion Monopen (dermapen) behandelingen zijn efficiënte en uiterste veilige behandelingen voor collageenstimulatie door middel van de multi- needle of op de mono-needle.

  De pen is bedoeld voor:

  • Huidvestrakking en -verjonging
  • Grauwe en doffe huidskleur
  • Grove poriën en littekens
  • Zonbeschadigde huid
  • Verhoogt de opname van vocht en voedingstoffen
  • Stimuleert de aanmaak van collageen

  Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur gehalte van de huid komt weer op peilwaardoor de huid steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd.

  De huid steviger, gladder, strakker en jonger

  Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddelen van de huid is, mag een Monopen behandeling een van de meeste natuurlijke huidverjongingsbehandelingen worden genoemd. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

  De Monopen stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk ook om thuis producten met hyaluronzuur te gebruiken.

 • Microdermabrassie PureforYou Tiel

  Microdermabrassie

  Behandelingen acné

  Acné - littekenbehandeling


  Ziet uw huid er levenloos en kleurloos uit?

  De Powerlite Peeler is het antwoord op uw problemen. Met de Powerlite Peeler wordt op een eenvoudige manier de gevolgen van de verouderde huid tegen gegaan. De behandeling geeft de huid een gezonde glans en een mooiere teint. De methode is effectief bij ieder huidtype, ongeacht leeftijd. De techniek is snel en veilig en geeft direct resultaat op zowel gezicht als de rest van het lichaam.

  Deze behandeling is alleen op gesloten acné of littekens mogelijk. Open acné kan niet behandeld worden

  De behandeling met de Powerlite Peeler

  De Powerlite Peeler is een microdermabrasie systeem, dat eenvoudig en zeer effectief werkt om de huid te peelen (zeer intensieve scrub!). Het handstuk zorgt voor een vacuüm zuiging. Tegelijkertijd worden er zeer kleine aluminium kristallen uit het handstuk op de huid geblazen om de dode huidcellen te verwijderen en om het peeling effect te bereiken. De behandelingen met de Powerlite Peeler geeft al na 1 tot 3 behandelingen zichtbaar resultaat. Echter voor een langdurig resultaat èn als probleemoplosser is het wenselijk een kuur te kiezen.