Skip to main content

Aanbod Sothys Huidverzorging

Luxe gelaatsbehandeling

60 minuten

Een standaard gelaatsbehandeling met producten van Sothys die afgestemd zijn op de huid.
Met daarin een uitgebreide reiniging, diepte reiniging, epileren van de losse haartjes bij de wenkbrauwen, ampul, een heerlijke massage, masker, serum en afsluitende dag- of nachtcreme.

Special SkinCare, Eau Thermale SPA

60 minuten

De parfumvrije, hypoallergene serie Sothys Eau Thermale Spa is ongekend om de gevoelige huid te verzorgen, met formules die optimaal rekening houden met de kwetsbaarheid van de huid.

Dankzij de zorgvuldige keuze van elk actief bestanddeel van eau thermale spa voelt je huid comfortabel en worden de tekenen van agressie op de huid hersteld. Met Sothys Eau thermale spa kan aan de hoogste eisen van een gevoelige huid worden voldaan.

Seizoensbehandeling

60 minuten

Uitgebreide luxe behandeling met wisselende ingrediënten afgestemd op het seizoen voor de optimale vochtbalans.

Eerste reiniging
Reinigen van het gezicht en decolleté met een lait en lotion die geschikt is voor uw huidtype.

Intensieve reiniging
Het zachte, romige gommage masque 2 in 1 wordt aangebracht op het gehele gezicht en hals. Dit moet vijf minuten inwerken. Ondertussen geniet u van een korte nekmassage. Vervolgens wordt het masker met zachte roterende bewegingen en warme kompressen verwijderd. Onzuiverheden worden verwijderd en uw wenkbrauwen worden gemodelleerd.

Modellage
Met een heerlijk geurende crème de modellage worden uw gezicht, hals, nek, schouders en decolleté gemasseerd. De uitwerking van een massage is ontspanning van lichaam en geest waardoor u optimaal profiteert van de behandeling en de werkstoffen mooi opgenomen worden door uw huid.

Masker
Het bijzondere peel-off masker wordt in twee fases aangebracht. Het ondermasker, cure éclat oxy-minéraux, bestaat uit een complex aan werkstoffen. Daarover wordt het masque peel-off éclat aangebracht. Na tien minuten inwerktijd wordt het masker in met bewegingen verwijderd.

Afsluiting 
Ter afsluiting wordt de huid verzorgd met een serum en crème die geschikt is voor uw huidtype. 

Sothys Organics

60 minuten

In het hart van de Franse regio Corrèze heeft het onderzoek van SOTHYS de Sothys Organics®-lijn gecreëerd - de perfecte combinatie van biologische huidverzorging en verhoogde effectiviteit! 

Een vegan en Ecocert gecertificeerde gezichtsverzorging met regionale biologische actieve ingrediënten en de heerlijke geur van anijs en citrus. Geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de gevoelige!

Berkensap is een van de belangrijkste actieve ingrediënten in de Sothys Organics®. Het wordt met de hand geoogst, met respect voor het milieu, op slechts enkele kilometers van de SOTHYS-tuin in Auriac. Het is rijk aan suikers en mineralen en staat bekend om zijn hydraterende en revitaliserende eigenschappen.

Gemaakt in Frankrijk: voor korte leveringsroutes komen alle gecertificeerde biologische actieve ingrediënten van Sothys Organics® zoals berkensap, luzerne, meidoorn en kamperfoelie uit Frankrijk.

Peeling Resufacant

70 minuten

Zeer intensieve behandeling met glycolzuur en salicylzuur. Deze peeling wordt aanbevolen voor:

  • vette huid: dikke, glimmende huid met verwijde poriën en comedonen
  • verstikte huid:vale en fletse teint (stadbewoners, rokers)
  • droge huid
  • vermoeide huid, gespannen gelaatstrekken
  • rimpels en lijntjes
  • doffe huid
  • onzuiverheden: pigmentvlekken en littekens

Na een behandeling is de huid zichtbaar schoner en gladder. Ook aan te bevelen als kuur van 3 behandelingen voor een optimaal resultaat. 

Jeugdbehandeling

45 minuten

Een multi-actieve verzorging voor probleemhuiden van de jeugd tot en met 16 jaar. Absorptie van de onzuiverheden ontstaan door overmatige talgafscheiding.

Een behandeling op basis van theeboomolie voor een heldere, frisse en zuivere huid.

Sothys Homme

60 minuten

Zeer ontspannen, antistress gezichtsbehandeling met zuiverende werking voor een stralende huid.
Speciaal afgestemd op de huid van de man.

Jeunesse - huidverjonging

90 minuten

De Jeunesse behandeling is een anti-ageingbehandeling met de producten uit de Serums Jeunesse lijn van Sothys. De producten en de behandeling zijn speciaal gericht op het intensief tegengaan van zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping.

De intensieve huidverjongende behandeling bestaat uit vijf behandelstappen en er is keuze uit zes specifieke formules die speciaal zijn afgestemd op uw huidtype. In combinatie met de bijzondere manuele pressietechniek en massage zal uw huid zichtbaar jonger aanvoelen.

Na een kuur van drie behandelingen is de huidconditie optimaal, is de huid veel gladder door het verstevigen en opvullen van de rimpeltjes en zichtbaar tot 6 jaar jonger!