Skip to main content

pHformula pharma-cosmeceutical  behandelingen

pHformula light - kennismaking treatment

50 minuten

Een korte, maar effectieve kennismakingsbehandeling als voorbereiding op het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden. Deze behandeling is de light basisbehandeling van 45 minuten met een intensieve peeling van pHformula.

pHformula medium - Skin treatment

70 minuten

Een huidverbeterende behandeling voor direct resultaat.
Deze intensieve verzorgende en rijke behandeling zal de GLOW van jouw huid weer helemaal terug brengen. Het gebruik van een maximale conentratie vitamiene C geeft glans terug aan je huid en door het gebruik van Ascobine zuur zal het elastine en het collageen in de huid worden versterkt.

pHformula medium - Instant lift

70 minuten

Voor een huid met photo-aging, pigmentverschuiving, couperose, doffe, matte huid, verhoorning, fijne lijntjes en rimpeltjes.

Een zeer mooie intensieve liftende behandeling welke de huid meteen een push-up effect geeft.

Tevens hydraterend en zal de poriestructuur van de huid verfijnen.

pHformula medium - Vitamine C

70 minuten

De behandeling tegen vroege tekenen van huidveroudering, zonbeschadiging en/of pigmentatie.

In de behandeling zit een maximale concentratie Vitamine C verwerkt met een hoog opneembare formule. De formule die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

Vitamine C stimuleert het collageen en elastine in de huid, geeft hydratatie aan de huid en beschermd de huid. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur.

pHformula medium - SOS treatment

70 minuten

Voor de huid die beschadigd is of uit balans. De huid die trekkerig aanvoelt of snel rood kan worden. Voor de huiden met eczeem, psoriasis of andere huidproblemen.
Deze SOS-behandeling zal de beschadigde huidbariere snel weer herstellen en tot rust brengen.

pHformula medium - Acné resurfacing treatment

70 minuten

Als kennismaking voor een resurfacing, als onderhoud voor een acne gevoelige huid, voor een huid met milde acnéproblemen.

pHformula medium - AGE resurfacing treatment

70 minuten

Een snelle en effectieve anti-aging behandeling die fijne lijntjes vermindert en zorgt voor direct een heldere uitstraling. Tevens in te zetten als onderhoudsbehandeling. Geschikt voor iedere huidtype.

pHformula strong - CR resurfacing treatment

75 minuten

Roodheid, kleine papula’s of beginnende puistjes, gevoelige huid, rosacea, vergrote poriën, verouderde huid, fijne lijntjes, UV/zonschade, teleangiëctastieën
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

 

pHformula strong - AGE resufacing treatment

75 minuten

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering, zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.
Deze behandeling is geschikt om de huidveroudering te vertragen. Dit gebeurt door het PH-DVC complex, o.a. retinol, in de huid in te brengen. Retinol stimuleert de collageen en elastine productie en is een krachtig antioxidant.

pHformula strong - Acné resurfacing treatment

75 minuten

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te verminderen en te genezen.

pHformula strong - MELA resurfacing treatment

75 minuten

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld, waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

pHformula Power Peptide treatment

75 minuten

Een luxe behandeling op basis van peptides welke de huid direct een liftende, gezonde uitstraling geeft en als resultaat een directe verbetering van het ontstaan van expressie lijntjes, zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lijntjes rondom de mond en elasticitetisverlies. Een echter Powerboost voor je huid.

pHformula ALPHA Amino Acid - nano-needling

Deze nano-needling behandeling is ter ondersteuning van de collageenproductie. Een zeer intensieve behandeling zonder downtime maar heel effectief bij de productie van collageen om de elasticiteit van de huid te behouden, de huid te herstellen, te regenereren en om de teint te verbeteren. Arginine in combinatie met Phytic acid, Mandelic acid en Pyruvic acid bevordert een snellere celregeneratie voor de verbetering van de algehele gezondheid van de huid!