Skip to main content

Nimue derma-cosmeceutische behandelingen

Nimue Core

45 minuten

Een korte, maar effectieve behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden. Deze behandeling is de basisbehandeling van 45 minuten met een intensieve peeling van Nimue en is inclusief epileren van de wenkbrauwen.

Nimue Thermal Detox Full treatment

70 minuten

Nimue’s Thermal Detox Treatment stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.
De Thermal Detox Peel is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de eventuele fijne lijntjes en rimpeltjes worden tijdens deze behandeling aangepakt. Deze unieke peeling geeft direct uw huid een gezonde uitstraling.

Nimue deLuxe

70 minuten

Een speciale rustgevende behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peelingen, massage en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid, als een maandelijks verwen of onderhoudsbehandeling.

Nimue Glycol 35%

70 minuten

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid. Inclusief epileren,

Nimue TCA 7,5%

70 minuten

Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.

Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen Uv-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling. Inclusief epileren.

Nimue SRC huidproblemen, hyperpigmentend skin (hyperpigmentatiebehandeling)

70 minuten

Pigmentbehandelingen maken pigmentvlekken en ouderdomsvlekken minder zichtbaar. Ook verbeteren ze de structuur van de huid, waardoor de huid weer gaat stralen. Deze intensieve peeling egaliseerd de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur. Tevens de ultieme anti-ageing behandeling van Nimue.

Nimue SRC huidproblemen, probematic skin (acnébehandeling)

70 minuten
Acnébehandelingen verwijderen dode huidcellen en verbeteren de celvernieuwing van de huid. De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen. Deze actieve peeling, die tevens kalmerend werkt, brengt talgproductie in balans en verbeterd de huidtextuur.

Nimue SRC huidverjonging, environmentally damaged skin

70 minuten

Een snelle, effectieve en intensieve anti ageing behandeling die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen!

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Versoepeld de huid
 • Verfijnt huidstructuur en maakt poriën fijner
 • Zorgt direct voor een heldere uitstraling
 • Vermindert pigmentschuivingen

Nimue huidverjonging, miconeedling

70 minuten

Een huidverjongende en collageenstimulerende behandeling met direct zichtbaar resultaat. De micro-needling roller maakt microscopische kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes maken het makkelijk om werkstoffen dieper in de huid te brengen. Door de genezing van de kanaaltjes wordt de celdeling bevordert en worden rimpels gereduceerd en de huidstructuur verbeterd. Dit is een veilige en effectieve manier zonder de huid nadelig te beïnvloeden. Microneedling is één van de weinige manieren die op een effectieve manier de nieuwe aanmaak van collageen stimuleert in ongeveer 6 weken. Microneedling zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstructureren, met resultaat op korte termijn. Wij adviseren u om 3 behandelingen te plannen voor huidverjonging. Met een tussentijd van 4 weken na iedere behandeling.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat!

 • Huidverjongend
 • Vermindering van acne littekens
 • De behandeling verhoogt de werking van producten
 • Na de behandeling heeft men geen sociale belemmeringen
 • Geen extra gevoeligheid voor de zon
 • Kan ook toegepast worden op een dunne huid

Nimue Smart Resurfacer

70 minuten

Nimue Skin Technology introduceert een nieuwe professionele behandeling. Onze sterkste peeling tot nu toe Nimue Smart Resurfacer. Chemische peelings zijn populair en staan bekend om hun snelle werking om de gewenste resultaten te bereiken. Aan de meeste peelings zitten enkele nadelen, zoals downtime, ernstige roodheid of frosting, wat mogelijk schade aan de huid en post-inflammatoire hyperpigmentatie kan veroorzaken.

Nimue staat voor maximale stimulatie met minimale irritatie. De Nimue Smart Resurfacer is een nieuwe verjongende behandeling met overtreffende resultaten. Het heeft alle voordelen van een diepe peeling zonder de bijwerkingen en downtime. De geavanceerde peeling is watervrij om tinteling en ongemak tijdens de behandeling tegen te gaan. Het is geschikt voor de behandeling van een groot aantal huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en een vette problematische huid. Roodheid en erytheem na de behandeling zijn minimaal vergeleken met veel andere peelings.

Voor optimale resultaten kan een kuur Nimue Smart Resurfacer behandelingen worden geadviseerd op maandbasis. in combinatie met de Nimue Core producten. Nimue Smart Resurfacer heeft een unieke technologie, die verschilt van de bestaande Nimue peelings. Het is een watervrije formule!

Het voordeel is dat de peelende werking behouden blijft. Het stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Het laat de huid stralen en zijde zacht aanvoelen. Kortom een prachtige peeling zonder de bijwerkingen en downtime.