Skip to main content

Definitief ontharen - Smartpuls

SmartPuls

Ook genoeg van overbeharing?

U kunt ook bij PureforYou Health & Beauty pijnloos behandeld worden voor duurzame ontharing. Met behulp van de nieuwste CMP (Constant Multi Puls) technologie worden uw haartjes doormiddel van lichtpulsen vernietigd. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten heeft u gemiddeld 7 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De (rust)periode tussen iedere behandeling bedraagt 4 tot 6 weken, dus als u op tijd begint met de behandelsessie kunt u volgend voorjaar af zijn van al die lastige haartjes.

SmartPULS is nagenoeg pijnloos

Pijnlijke ervaringen zoals bij de verouderde IPL systemen, is door smartPULS verleden tijd. Doordat de smartPULS individueel ingesteld kan worden naar de behoeften van iedere cliënt afzonderlijk, wordt u pijnloos behandeld en van uw (over)beharing verlost. Elk lichaamsdeel kan met CMP-behandeld worden, zowel bij mannen als vrouwen.

Collageen wordt geactiveerd

Naast de mogelijkheid van ontharing is het ook mogelijk met de smartPULS uw huid te verjongen. De collageencellen in uw huid krimpen door allerlei factoren, met als gevolg dat ze hun elasticiteit verliezen, waardoor rimpels ontstaan. Met CMP kan dit proces van veroudering hersteld worden. Door de lichtimpulsen wordt uw lichaamseigen collageen geactiveerd, waardoor de rimpel vermindert en de huid er jonger en gezonder uit zal zien. Deze behandeling is geheel pijnloos en wordt uitgevoerd op het gezicht, de hals en het decolleté.

Wilt u precies weten van smartPulse voor u kan doen? Wij bieden u de mogelijkheid tot een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin ik met u graag de mogelijkheden bespreek.