Skip to main content

Cosmetisch Arts

Pure4You cosmetischarts BabakBij PureforYou werken we samen met cosmetisch arts dr. Babak Delavary. Dr. Delavary beschikt over jarenlange ervaring en uitmuntende kennis op het gebied van medische esthetiek. Hij biedt, samen met zijn team van artsen en gecertificeerde technici, alleen de meest geavanceerde, innovatieve behandelingen en producten met bewezen resultaten.

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Een intake is geheel gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie kunt u bellen naar (0344) 65 50 99 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deskundig en realistisch advies

Daartoe heeft cosmetisch arts dr. Babak Delavary een breed scala aan mogelijkheden, die allen beginnen met ú! Wat wilt u verbeterd of anders en vooral: wat voor uitstraling wilt u? Bij dr. Babak Delavary kunt u altijd rekenen op een deskundig en realistisch advies.

BIG-geregisteerd cosmetisch arts

Dr Babak Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Momenteel is hij werkzaam in meer dan 50 salons en één plastisch chirurgische kliniek. Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is een deskundig BIG-geregisteerd cosmetisch arts.