Skip to main content

Sothys Organics

Sothys Organics

Sinds kort hebben we in ons huidinstituut een volledige nieuwe lijn van Sothys. De Organics-lijn. Een complete biologische en ecologische huidverzorging die aan alle eisen van deze tijd voldoet.

In het hart van de Franse regio Corrèze heeft het onderzoek van SOTHYS de Sothys Organics®-lijn gecreëerd - de perfecte combinatie van biologische huidverzorging en verhoogde effectiviteit!

Een vegan en Ecocert gecertificeerde gezichtsverzorging met regionale biologische actieve ingrediënten en de heerlijke geur van anijs en citrus. Geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de gevoelige!

Berkensap is een van de belangrijkste actieve ingrediënten in de Sothys Organics®. Het wordt met de hand geoogst, met respect voor het milieu, op slechts enkele kilometers van de SOTHYS-tuin in Auriac. Het is rijk aan suikers en mineralen en staat bekend om zijn hydraterende en revitaliserende eigenschappen.

Gemaakt in Frankrijk: voor korte leveringsroutes komen alle gecertificeerde biologische actieve ingrediënten van Sothys Organics® zoals berkensap, luzerne, meidoorn en kamperfoelie uit Frankrijk.